03 / 05 / 2024

Torbalı meydan projeleri

Torbalı meydan projeleri

Torbalı'da "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 proje hayata geçirildi.

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Torbalı'da kentsel dönüşümü müteahhitler yapıyor!

Hızla artan nüfus ve alınan göçlerle Torbalı'da gayrimenkul piyasasınde farklı yaklaşımlar yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmaları artan konut ihtiyacını karşılamak için boş ya da eski binaların olduğu arazilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Torbalı'nın çehresi kent meydanlarıyla değişiyor!

Torbalı Büyükşehir'in "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 yeni projeyle Torbalı yeni sosyal alanlara kavuştu.

Torbalı'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Torbalı'da "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 proje hayata geçirildi.

Torbalı meydan projeleri Haberi

Torbalı meydan projeleri

"Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 projeyle Torbalı 16 bin 100 metrekarelik sosyal yaşam alanına kavuştu. Ticaret merkezlerinde gerçekleştirilen modern meydanlar, ilçe halkının buluşma alanları oldu.


Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez "İzmir'in en büyük sosyal yaşam alanı için ihale aşamasındayız" dedi. Torbalı Belediyesi ilçenin altı mahallesi için hazırladığı kent meydanı projelerinden dördünü hayata geçirdi. Torbalı'nın ilk kent meydanı geçtiğimiz yıl Atatürk Mahallesi'nde hizmete açtı. Bu meydanı Yazıbaşı Mahallesi'ndeki kent meydanının açılışı izledi. Yazıbaşı'da yapımı tamamlanan kent meydanına Yazıbaşı'nın merhum Belediye Başkanlarından olan Vedat Filiz'in ismi verildi. Torbalı Belediyesi üçüncü kent meydanını ise Karakuyu Mahallesi'nde tamamlayarak hizmete açtı.


"ZİYARETÇİ AĞIRLAYACAĞIZ"


Başkan Adnan Görmez "İlçemiz çok hızlı biçimde gelişiyor ve büyüyor. Buna bağlı olarak sosyal, kültürel hayatı canlı tutacak, vatandaşlarımızın yaşam...