04 / 05 / 2024

torbalı parkları

torbalı parkları

Torbalı Belediyesi'nin Alpkent Mahallesi'nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı. Projelerini birer birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi çevre odaklı çalışmalarına ağırlık veriyor.

İzmir Torbalı'ya 27 yeni park!

Sanayideki hızlı gelişmeyle birlikte nüfusu 170 bini aşan Torbalı'da, belediye yeni parklar, sosyal yaşam alanları ve altyapı yatırımları için atağa kalktı.

İzmir Torbalı'ya 20 adet spor tesisi inşa edilecek!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İlçenin her noktasında parklar, toplu spor ve aktivite alanları yapıyoruz. Şimdi de Torbalı'nın muhtelif yerlerine 14 basketbol sahası 6 tane de, halı saha yapacağız'' dedi.

Ankara Pursaklar'da yeni parklar inşa ediliyor!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yeşil alan çalışmalarına devam ederek yeni parklar inşa ediyor.

İzmir Torbalı'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı, Torbalı Ayrancılar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 4 milyon 504 bin 438,80 TL olarak belirlendi.

Altındağ Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırıyor!

Altındağlıların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, şehrin gürültüsünden ve iş stresinden kurtulup nefes alabilecekleri alanlara büyük önem veren Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor.

İzmir Torbalı'da dönüşüm yetkisi ilçe belediyesinde!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilen Torbalı’daki Çaybaşı-Yeni Mahalle’de uygulama yetkisinin Torbalı Belediyesi’ne ait olduğunu açıkladı.

İzmir Torbalı'da dönüşüm yetkisi ilçe belediyesinin!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilen Torbalı'daki Çaybaşı-Yeni Mahalle'de uygulama yetkisinin Torbalı Belediyesi'ne ait olduğunu açıkladı.

Torbalı kentsel dönüşüm projesinde yetki ilçe belediyesinde!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilen Torbalı’daki Çaybaşı - Yeni Mahalle’de uygulama yetkisinin Torbalı Belediyesi’ne ait olduğunu açıkladı...

Torbalı Yeni Mahalle yerinde dönüşüm bekliyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin Çaybaşı Mahallesi'nde yaptığı kentsel dönüşümde, 550 aile için 438 konutluk proje hazırlanması tepki çekti. Büyükşehir'in projesine onay vermeyen Torbalı Belediye Başkanı Görmez, çözüm için çağrı yaptı.

Torbalı'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı'da yapacağı kentsel dönüşüm için yapılan 438 konutluk projede yetkinin yerel yönetimlere devredilmesi talebine bir destek de İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün'den geldi.

İzmir Torbalı'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı'daki yaptığı kentsel dönüşümde, 550 aile için 438 konutluk proje hazırlanması tepki çekti. Büyükşehir'in projesine onay vermeyen Torbalı Belediye Başkanı Görmez, çözüm için çağrı yaptı.

Sungurlu'da parklar modernleşiyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale getirildiğini söyledi.

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı!

Torbalı Belediyesi, yaz sezonunda ilçenin asfaltlama rekoruna imza attı. Belediye, sadece bu sezon 30 kilometresi sıcak asfalt, 30 kilometresi de sathi kaplama olarak toplam 60 kilometrelik yol asfaltladı.

torbalı parkları Haberi

torbalı parkları


Torbalı Belediyesi'nin Alpkent Mahallesi'nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı. Projelerini birer birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi çevre odaklı çalışmalarına ağırlık veriyor. Kişi başı düşen yeşil alan miktarını her geçen gün arttıran belediye, Torbalı'nın en büyük çocuk oyun parkını tamamladı.


Alpkent Mahallesi'ne kurulan park, 3 bin 200 metrekarelik arsa üzerine yapıldı. Oturma-dinlenme alanlarının yanı sıra yürüyüş parkurunun da bulunduğu parkta, çocukların eğlenmesi için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.


Torbalı Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, 1 yılda 27 çocuk oyun parkı, 27 tane de kondisyon ve çok amaçlı alan kurduklarını söyleyerek, "Çocuklar bizim yarınlarımız, onların gönüllerince oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri için yeni oyun alanları inşa ediyoruz" dedi.


BÜYÜKLER UNUTULMADI


Son 1 yılda ilçede çok sayıda çocuk oyun...