20 / 05 / 2024

torbalı sanayi

torbalı sanayi

Torbalı Ticaret Odası, Torbalı'da 350 kişi kapasiteli hizmet binası, sürekli sergi alanı gibi işlevleri de olacak kongre merkezini 4 milyon 150 bin TL maliyetle önümüzdeki yıl tamamlanacak

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

Torbalı'da konut satışları arttı!

Sanayi ve tarımın lider ilçelerinden Torbalı; konut satışlarında İzmir’in 30 ilçesi arasında ilk 4’te yer aldı. Torbalı'da konut satışları artış gösterdi. 

Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri'nde 925 bin TL'ye!

İzmir Torbalı Pancar'da 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan ve 11 bloktan oluşan sanayi tesislerini satışa sunan Çetmen İnşaat hemen teslim avantajının yanı sıra 36 ay 0 faiz imkanı da sağlıyor...

İzmir Torbalı'da yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından İzmir Torbalı bölgesinde gerçekleştirilen araştırma, bölgede sanayi gelişimine paralel olarak yapılaşmanın hız kazandığını ortaya koyuyor.

İzmir Torbalı'da konutların metrekaresi 2.700 TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir Torbalı bölgesinde gerçekleştirdiği araştırma, bölgede sanayi gelişimine paralel olarak yapılaşmanın hız kazandığını ortaya koyuyor. Araştırmaya göre yeni konut projelerinde metrekare fiyatları 2.000-2.700 TL arasında değişiyor.

İzmir Torbalı OSB'de 2 parsel açık artırmayla satışta!

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde tüm parseller tahsis edilmiş olup 2 parsel açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldı.

İzmir Torbalı'da yeni caddeler açılıyor!

Hızlı kentleşme, yoğun nüfus artışı ve sanayi alanında kaydettiği gelişmeyle dikkat çeken Torbalı'da, yeni bir caddenin daha altyapı çalışmalarına başlandı. Torbalı Belediye Başkanı Görmez, "Nüfusumuz iki yılda 30 bin arttı. Her ay bir mahalle kuruluyor" dedi.

İzmir Torbalı'nın konut ihtiyacı arttı!

Küçük Menderes Havzası üzerindeki verimli topraklara sahip Torbalı, 700'e yakın sanayi kuruluşunun yanı sıra İZBAN ulaşımı, otoyol bağlantısı, konut sayısının artması, kent merkezine yakın ama sakin bir ilçe olması nedenleriyle tercih nedeni oldu.

Esen 11 Torbalı projesi satışa çıktı!

İzmir'in en çok yatırım yapılan ve en hızlı gelişen sanayi bölgelerinden biri olan Torbalı'da inşa edilecek olan Esen 11, modern ve konforlu dünyasıyla keyifli hayatın ayrıcalıklarını sunuyor. 424 konut 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Torbalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Torbalı Tıp Merkezi hizmete açıldı!

İzmir'in tarım, sanayi ve inşaat sektöründe atağa geçen ilçesi olan Torbalı'da sağlık sektöründe de büyük gelişmeler yaşanıyor. İzmir'in en büyük tıp merkezi olan Torbalı Tıp Merkezi resmi olarak hizmete açıldı.

İzmir Torbalı'da konut satışları arttı!

Açılan fabrikalar, raylı sistemle sağlanan ulaşım kolaylığı tarım ve sanayi kenti Torbalı'da konut satışlarını patlattı. İzmir'in tarım ve sanayi ilçesi Torbalı'da bu yılın ilk dokuz ayında 4 bin konut satışı gerçekleşti.

İzmir Torbalı'da eski fabrikalar okula dönüştürülüyor!

İzmir’de önemli sanayi merkezlerinden biri olan Torbalı’da son yıllarda çok sayıda eski fabrika özel okula dönüştürüldü. Yeni eğitim üssü olan ilçede, Torbalı Ticaret Odası, özel eğitimin kalitesinin artması için yatırımcıyı desteklemenin yollarını arıyor

torbalı sanayi Haberi

torbalı sanayi


Torbalı Opel, Camel, Marlboro, Alfemo, Merinos, Dr. Oetker, Feast gibi dev markalara evsahipliği yaparak Türkiye’de sanayisi en güçlü ilçelerden biri oldu. Torbalı Ticaret Odası tarafından kurulan 350 kişi kapasiteli kongre merkezi, 4 milyon 150 bin TL maliyetle yapılmış olup önümüzdeki yıl hizmete başlayacak.


Torbalı Ticaret Odası Başkam Behçet Çınar konu ile ilgili şu şekilde konuştu:


Torbalı artık sadece ticaret ve vergi rakamları ile değil, İzmir ekonomisine yön verecek faaliyetlerin, seminerlerin yapıldığı bir merkez ile de anılacak. Artık iş dünyasının buluşma merkezi Torbalı olacak.


Torbalı’nın gelişen sanayisi ve ülke ekonomisine katkısı ile yıldızının her geçen gün daha da parladığına dikkat çeken Çınar, “350 kişilik kongre merkezi ve seminer salonlarımızla sadece ilkemize değil, tüm İzmir’e hitap edecek şekilde projelendirilen Hizmet Binası ve Kongre Merkezi’nin inşaatı...