03 / 05 / 2024

torbalı sinema

torbalı sinema

Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerini sinema keyfiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Kültür Merkezi'ndeki sinema salonu yarın hizmete açılıyor.

Torbalı'ya sinema salonu müjdesi!

Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerini sinema keyfiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Kültür Merkezi'ndeki sinema salonu yarın hizmete açılıyor.

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı!

Torbalı Belediyesi, yaz sezonunda ilçenin asfaltlama rekoruna imza attı. Belediye, sadece bu sezon 30 kilometresi sıcak asfalt, 30 kilometresi de sathi kaplama olarak toplam 60 kilometrelik yol asfaltladı.

Torbalı Belediyesi'nden eğitime 50 dönüm arsa!

Torbalı Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na arsa tahsisinde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez " Okullaşma, yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.

Torbalı'da 50 dönümlük arsa eğitime tahsis edildi!

Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği belediyeyi harekete geçirdi. Torbalı Belediyesi, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na yedi ayrı mahallede, toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti.

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneğine sahip TOKİ İzmir Torbalı Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı.

Torbalı İZBAN hattı 26 kilometre daha uzatılacak!

Torbalı İZBAN hattındaki çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hattı 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Torbalı'ya kent meydanı yapılacak!

Bilirkişi raporunda Torbalı Mahallesi’nde bulunan eski Gazi İlköğretim Okulu arsasının okul yapımına uygun olmamasının belirtilmesi üzerine mahalleliyi kent meydanı heyecanı sardı.

İzmir İzban hattı Torbalı'ya kadar uzayacak!

TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu ulaşım projesi olan İZBAN hattının Torbalı (Tepeköy)'e kadar uzatılması projesinde son çalışmalar yapılıyor.

İzmir Torbalı TOKİ başvuruları!

TOKİ İzmir Torbalı Toplu Konut Projesi 'nde yer alan toplam 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İzmir Torbalı TOKİ başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları!

TOKİ İzmir Torbalı Konutları'nda toplam 1 adet ev açık satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Torbalı başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Mars Sinema satışa çıkıyor!

Mars Sinema hisselerinin tamamının satışı için Morgan Stanley ve Goldman Sachs 'ın yetkilendirilmesi bekleniyor.

İzmir Torbalı'da bu yıl 70 fabrikaya inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Torbalı ilçesi'nde, 2015 yılının ilk 7 ayında 70 fabrikaya sanayi inşaatı ruhsatı verildiği ve yakın zamanda 800'e yakın faaliyet gösteren fabrikaya 70 sanayi kuruluşunun daha ekleneceği bildirildi.

Torbalı'da bu yıl 70 fabrikaya inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Torbalı ilçesi’nde, 2015 yılının ilk 7 ayında 70 fabrikaya sanayi inşaatı ruhsatı verildiği ve yakın zamanda 800’e yakın faaliyet gösteren fabrikaya 70 sanayi kuruluşunun daha ekleneceği bildirildi.

torbalı sinema Haberi

torbalı sinema


Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerini sinema keyfiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Kültür Merkezi'ndeki sinema salonu yarın hizmete açılıyor. Aynı gün, çekimleri Torbalı ve yöresinde yapılan ve uluslararası birçok festivalde gösterilen, ödüller alan "Yağmurlarda Yıkansam" filminin de galası da yapılacak. Kadına şiddet konusunu işleyen film, perşembe akşamı 17.30'da ve 19.30'da olmak üzere iki seansta izleyicilerle buluşacak. Filmin Torbalılı Yönetmeni Gülten Taranç ile film yapımcısı Ragıp Taranç'ın da hazır bulunacağı gala gecesine oyuncuların da katılması bekleniyor.


"Gençler çok istedi" 


Torbalı'nın hızlı biçimde geliştiğini, genç nüfusun arttığını bu nedenle sosyal, kültürel yaşamı da sürekli canlı tutmak istediklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, " Torbalı'da bir sinema salonunun bulunmayışı büyük bir eksiklik olarak görülmekteydi. Özellikle gençlerimizin bu konuda yoğun bir talebi vardı. Bizler de bu...