29 / 04 / 2024

Torbalı Yazıbaşı Meydanı açıldı mı

Torbalı Yazıbaşı Meydanı açıldı mı

Torbalı Belediyesi'nce yürütülen 'Her Mahalleye Bir Meydan' projesi çerçevesinde Atatürk ve Karakuyu'dan sonra Yazıbaşı Meydanı da tamamlandı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Dünyaca ünlü şirket 7 bin çalışanını kapının önüne koyacak!

ABD merkezli banka iflasları finans piyasasında endişe yaratırken dünyaca ünlü dev şirketin yaz başına kadar 7 bin çalışanının işine son vereceğini açıklaması şok etkisi yarattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz!

Bodrum'un el dğememiş koylarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz başlıyor. Nef Reserve Gölköy projesinde örnek villalar inşa edildi.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Torbalı Yazıbaşı Meydanı açıldı mı Haberi

Torbalı Yazıbaşı Meydanı açıldı mı


Torbalı Belediyesi'nce yürütülen 'Her Mahalleye Bir Meydan' projesi çerçevesinde Atatürk ve Karakuyu'dan sonra Yazıbaşı Meydanı da tamamlandı. Yazıbaşı Mahalle Meydanı, 2 Kasım'da törenle açılacak. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, meydanların, sadece çok büyük kentlere, yaşam alanlarına yönelik projeler olarak algılandığını oysa her mahallenin bir meydanının olması gerektiğini belirterek, "İlçemizdeki mahallelere alanlarına göre projeler hazırlıyoruz. İstimlak edilmesi gerekiyorsa bunu da yapıyoruz.

Torbalı sadece konut sektöründe değil; sağlıkta, eğitimde, tarımsal sanayide, ulaşımda çok hızlı biçimde gelişen, büyüyen bir ilçe. Dokunmadık mahalle, sokak bırakmayacağız" dedi.


Sosyal hayat canlanacak


Açılışı yapılacak olan meydanın Yazıbaşı Mahallesi için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Görmez, "Yazıbaşı'nın merkezi yeni baştan şekilleniyor. Tamamlanan Kent Meydanı buraya ayrı bir güzellik ve canlılık getirecek. Sosyal hayat ivme kazanacak. Söz verdiğimiz...