06 / 07 / 2024

torbalı yeiden tasarlanıyor

torbalı yeiden tasarlanıyor

Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş, Torbalı'da uygulanan ilçe bazındaki bu projenin İzmir'de ilk olduğunu belirtti. Güneş, Çalışmayı Torbalı Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyledi. Torbalı'dan sonra Aliağa için de çalışma yapılacak.

iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...

Bir teknoloji analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iPhone 15 Pro modelinin ses tuşları için tasarım değişikliği olduğunu açıkladı!

LG OLED Tv fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Evlerimizin vazgeçilmez teknolojik ürünlerinden biri olan televizyonlar artık bir TV'den çok daha fazlası olarak tasarlanıyor. Yeni bir televizyon almak isteyenler LG OLED Tv'lerin özelliklerini ve fiyatlarını araştırıyorlar. İşte LG OLED Tv Nisan 2022 fiyat listesi..

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Dorçe Prefabrik helikopterle taşınabilen modüler yapılar üretiyor!

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat AŞ'nin ürettiği "Helikopter ile Taşınabilen Konteyner", herhangi bir el aleti ya da ekipman yardımı olmadan, her türlü ortamda, elle kolayca montaj yapılabilir biçimde tasarlanıyor

Riva Deresi yeniden tasarlanıyor!

Beykoz Belediyesi’nin hazırladığı ‘Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği Yönetimi Projesi ile Kentsel Tasarım Peyzaj Projesinin’ İstanbul Valiliği onayıyla ÇED sürecine başlandı.

Carmel Inn Ayayorgi'de 2,7 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Çeşme Ayayorgi’de inşa edilen Carmel Inn Ayayorgi projesinde fiyatlar 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 13 villadan oluşan projede 7+1 nitelikli daireler tasarlanıyor.

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Üsküdar Meydanı yeni yüzüyle görücüye çıkacak!

İstanbul'da iki yakayı birleştiren Marmaray’ın inşasıyla yıllardır meydan olma özelliğini kaybeden Üsküdar Meydanı, yeniden tasarlanıyor.

Rize'de yöresel mimari atağı!

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde  binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun şekilde tasarlanıyor. 

Biva Tower İzmir satışta! Yeni proje!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Altınordu Durugöl Mahallesi'nde yer alan Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı. 20 bin seyirci kapasitesine sahip olacak stat fındik figürü şeklinde tasarlanıyor.

Başkent Yonca Evler Yenimahalle fiyat!

Başkent Yonca Evler Yenimahalle fiyat listesi 318 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor...

torbalı yeiden tasarlanıyor Haberi

torbalı yeiden tasarlanıyor


Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş, Torbalı'da uygulanan ilçe bazındaki bu projenin İzmir'de ilk olduğunu belirtti. Güneş, Çalışmayı Torbalı Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyledi. Torbalı'dan sonra Aliağa için de çalışma yapılacak. Torbalı'yı yeni baştan tasarlayan Mimar Semiha Güneş, yapılacak sosyal donatı alanlarının da ilçenin ihtiyaçlarına göre belirleneceğini söyledi.  Çalışmayı Torbalı Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyleyen Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş ilçe bazındaki bu projenin İzmir'de ilk olduğunu belirtti. 

Hazırlanan projenin Torbalı'nın tamamını kapsadığının altın çizen Güneş, "Tüm ilçeyi kapsayan bu çalışmamızda cemevi, cami, sosyal tesisler, düğün salonları gibi alanları mahallelerin ihtiyaçlarına göre planlıyoruz. 

Ben herhangi bir belediyenin böyle geniş bir projeye imza attığını duymamıştım. Farklı yatırımları bir arada yapılacak bir proje etap etap hayata geçilecek. İlk etapta ise 15'e...