04 / 05 / 2024

torbalıdaki parklar

torbalıdaki parklar

Torbalı Belediyesi'nin Alpkent Mahallesi'nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı. Projelerini birer birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi çevre odaklı çalışmalarına ağırlık veriyor.

İzmir Torbalı'daki hobi bahçelerinde yıkım başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerini korumak için hayata geçirdiği uygulama dahilinde İzmir Torbalı'da hobi bahçelerinde yer alan yapılar ortadan kaldırılıyor. 

AK Parti'den İzmir Torbalı'daki arsa satışına tepki! 

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un arsa satışı kararına tepki göstererek, "Bu karardan vazgeçin" dedi.

İzmir Torbalı'daki satılık daireye talep yağıyor!

İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar tarafından oldukça dikkat çekiyor. İzmir'de satışa çıkarılan 3+1 daire de fiyatıyla ilgi gördü...

İzmir Torbalı'daki bina 7 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Torbalı İlçesi'ne bağlı Yazıbaşı Mahallesi'ndeki Maliye Hazinesi adına kayıtlı bina özelleştirildi..

İzmir Torbalı'daki bina 5 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı ile İzmir İli Torbalı İlçesi Yazıbaşı Mahallesi'nde Maliye Hazinesi adına kayıtlı binanın satışı onaylandı..

İzmir Torbalı'daki inşaatlarda denetim arttı!

İnşaat sektörünün yoğun faaliyet gösterdiği İzmir Torbalı'da inşaat sayısının hızla artması nedeniyle denetimler arttı. Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce inşaatlar tek tek denetleniyor.

Carlos Tavares, Opel'in Torbalı'daki arsasını satar mı?

Türkiye otomotiv pazarında bir tek Opel İzmir’den yönetiliyor. Sebebi de Torbalı’da sahip oldukları 20 bin metrekarelik arsa ve tesis. Fransız Peugeot Citroen Grubu’nun CEO’su Carlos Tavares, Torbalı’da oldukça değerli olan bu arsayı duyarsa satılığa çıkarabilir.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Tuzla'daki parklar modern görünüme kavuşuyor!

Tuzla Belediyesi, toplumsal yaşam alanlarında Tuzlalılar’ın yeşille bütünleşmesini sağlamak ve vatandaşlara doğanın güzelliklerini yansıtacak mekanlar sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

İzmir Torbalı'daki FETÖ binaları taşınıyor!

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İzmir Torbalı'da el konan binalar, eğitim kurumlarına tahsis ediliyor. 3 kurumun taşınmasına onay verildiği belirtildi.

İzmir Torbalı'daki binalar modern bir görünüme kavuşuyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Reysaş GYO Torbalı'daki deposunu 111 bin dolara kiraladı!

Reysaş GYO Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük ile ek protokol yapılarak kira sözleşmesini 6 ay uzattı. Kiraya verilen depodan 6 ayda yaklaşık KDV dahil 111 bin dolar gelir elde edilecek.

torbalıdaki parklar Haberi

torbalıdaki parklar


Torbalı Belediyesi'nin Alpkent Mahallesi'nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı. Projelerini birer birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi çevre odaklı çalışmalarına ağırlık veriyor. Kişi başı düşen yeşil alan miktarını her geçen gün arttıran belediye, Torbalı'nın en büyük çocuk oyun parkını tamamladı.


Alpkent Mahallesi'ne kurulan park, 3 bin 200 metrekarelik arsa üzerine yapıldı. Oturma-dinlenme alanlarının yanı sıra yürüyüş parkurunun da bulunduğu parkta, çocukların eğlenmesi için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.


Torbalı Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, 1 yılda 27 çocuk oyun parkı, 27 tane de kondisyon ve çok amaçlı alan kurduklarını söyleyerek, "Çocuklar bizim yarınlarımız, onların gönüllerince oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri için yeni oyun alanları inşa ediyoruz" dedi.


BÜYÜKLER UNUTULMADI


Son 1 yılda ilçede çok sayıda çocuk oyun...