25 / 07 / 2024

Torbalıya sgk binası yapılacak

Torbalıya sgk binası yapılacak

Torbalı'da 962 metrekarelik alanda Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ait 4 katlı modem bir hizmet binası yapılacak. İlçede modern bir SGK binası için ihaleye çıkılacak.

İlk sigorta girişi 18 yaş altında olanlar için kritik detay. Dikkat SGK başvuruları reddediyor! 

Prim günü ve yaşı dolmasına rağmen emekli olmak için başvuran birçok vatandaş, ilk işe giriş yaşı nedeniyle ret cevabıyla karşılaşıyor. Peki SGK başvuruları neden reddediyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, ilk sigorta girişi ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.  

EYT'lilere 34 bin 200 TL'ye kadar yeni ödeme müjdesi! SGK'ya başvuran anında alıyor! İşte şartlar...

Şu ana kadar maaşı bağlanmayan EYT’liler SGK'ya başvurduklarında avans alabiliyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

Dilekçeyi, SGK'ya teslim edenlere en az 33.387 TL ödenecek! İşte başvuru detayları...

Devlet, doğum yapan annelere yönelik desteklerine devam ediyor. Doğum yapan annelere verilen doğum yardımından milyonlarca kişi faydalanıyor. SGK'ya başvuran ve şartları karşılayan herkes yararlanıyor.

Müjde! Müjde! Müjde! SGK'ya yapılacak başvuru ile birden fazla emekli maaşı alabilirsiniz!

Tek bir dilekçeyle SGK'ya başvurarak, birden fazla emekli maaşını aynı anda almanız mümkündür. İşte ayrıntılar...

Bu haber 55 yaşına gelmeyenleri ilgilendiriyor! SGK emeklilik güncellemesi yaptı!

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) 55 yaş altında olan kişileri ilgilendiren bir haberle gündeme geldi. Yeni emeklilik düzenlemesiyle artık bu kişiler de dahil olabilecek. 55 yaş altındaki kişilerin de bazı esneklik ve şartlarla emekli adayı olabileceklerini duyurdu.

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

SGK’dan kritik duyuru! SGK’ya başvurun, anında 37 bin TL alın!

SGK milyonlarca vatandaşa çeşitli destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. SGK'ya yazıyı getirene 37 bin lira verilecek. 3 ay üzeri sigortası olanlar parasını doğrudan alabilecek.

Yapısını güçlendirmek isteyene müjde geldi! Öyle bir destek geliyor ki, faizler iniyor, vadeler uzuyor!

Evini ya da binasını güçlendirmek isteyen vatandaşa iyi haber geldi. Buna göre güçlendirme ve kentsel dönüşüm kredisinde limitler artırılırken, faizler aşağı çekiliyor ve vadeler de uzatılıyor. İşte detaylar…

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yeni bir duyuru yaptı. Bu duyuru 65 yaşından küçükleri ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar!

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 Euro'ya sattı!

Peker GYO'nun portföyünde yer alan Almanya'nın Hagen şehrindeki binası toplam 2 milyon 500 bin Euro'ya satışına ilişkin noter sözleşmesi imzalandı. 2 milyon 600 bin Euro olan satış bedeli, 2 bin 500 bin Euro olarak revize edildi.

Torbalıya sgk binası yapılacak Haberi

Torbalıya sgk binası yapılacak

Torbalı'da 962 metrekarelik alanda Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ait 4 katlı modem bir hizmet binası yapılacak. İlçede modern bir SGK binası için ihaleye çıkılacak.Torbalı Belediyesi'nde yeni SGK hizmet binasına yapı ruhsatı verilmesi için tören düzenlendi. İlçenin sağlık, eğitim ve sosyal amaçlı yatinmlarda yeni bir sürecin içine girdiğini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bu yıl 9 okul inşaatına başlanacağını söyledi. Başkan Görmez, "Torbalı'nın hastanesi yoksa SGK binası zor koşullarda dar alanda çalışıyorsa, çocuklarımızın sınıfları kalabalık, okullar ihtiyaca cevap veremiyorsa biz buna seyirci kalamayız. Kamunun olanaklarını seferber edeceğiz. Torbalı'da 46 bin sigortalı çalışanımız var. Buna karşılık onlara hizmet verecek bina yoktu. Bütün sorunlarını çözdük, bürokratik süreç tamamlandı. 962 metrekarelik alanda 4 katlı modem hizmet binası yapılacak. İnşaat ruhsatını da...