16 / 05 / 2024

TORKAM Holding afrika

TORKAM Holding afrika

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar tepe taklak olabilir! Düşüş bekleniyor...

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, konut piyasası ve barınma sorunuyla ilgili konuştu. Sektör temsilcileri ev fiyatlarının düşebileceğine dikkat çekti...

Türkiye'de konut talebi canlılığını koruyor!

Türkiye'de konuta olan talebin artmaya devam ettiğini dile getiren Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, artan emtia fiyatları nedeniyle fiyatların da yükseldiğini dile getirdi.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında 7.8 milyar dolarlık protokol!

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında konut ve madencilik alanında işbirliği ve yatırımı kapsayan 7.8 milyar dolar büyüklüğünde anlaşma imzalanıyor.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

TAV'dan Balkanlar ve Afrika'ya yatırım planı!

20 ülkede yatırımları bulunan TAV Havalimanları Holding'in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Balkanlar ve Afrika'da yatırıma ağırlık vereceklerini söyledi.

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlanıyor!

2 milyar TL cirolu Alarko Holding, Afrika’da otoyol, raylı sistemler, havaalanı, su arıtma projelerini yakından takip ediyor. Holding, Sahra Altı Afrika'da yeni proje geliştirecek. Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlığında olduğunu da bildirdi.

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

TORKAM Holding afrika Haberi

TORKAM Holding afrika

Bugüne dek Türkiye’de hayata geçirdiği markalı konut, ofis, ve ticari konseptli projelerin yanı sıra; Cezayir, Bulgaristan, Almanya ve Hollanda’da inşa ettiği projelerle aktif olarak yurt dışı müteahhitlik ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerine devam eden TORKAM Holding,  yurtdışı açılımları kapsamında enerji, pvc, demir çelik sektörlerinde de faaliyetlerini de son sürat sürdürüyor. Son olarak Afrika’ nın en büyük ülkeleri arasında yer alan Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile  7.8 milyar dolar finansal büyüklüğe sahip önemli bir anlaşmaya imza attı.

Uluslararası müteahhitlik faaliyetlerinde on binlerce konut ve kamu binalarını başarıyla teslim eden TORKAM Holding, bu anlaşma ile birlikte Cezayir’ den sonra  Afrika’ da ikinci büyük yatırımını hayata geçirmek için start verdi.

100 BİN KONUT İNŞASI VE GENEL MADEN İŞLETMELERİ TÜRK FİRMAYA EMANET

Demokratik Kongo Cumhuriyeti için önemli olarak belirtilen bu anlaşma...