16 / 05 / 2024

Torkam İnşaat basın daveti

Torkam İnşaat basın daveti

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3463 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO, tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3463/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 17 Ocak 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 5 Temmuz 2021 tarihinde imzalandı.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy 3. Etap ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 315 milyon 100 bin TL ile Torkam İnşaat verdi. 

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Mahmut Dereli: Konut alıcıları yatırımlarından vazgeçmedi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, koronavirüs salgının konut sektörüne etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut kredisine yoğun talep!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle tüketiciler bankalara akın etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli,  ''Özel bankalardan da faiz indirimi gelecek mi?'' sorusuna cevap verdi.

Faiz indirimi konut satışları artıracak!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Hem gayrimenkul geliştiricilerinin hem de konut alıcılarının beklediği faiz indirimi haberiyle satışlarda ciddi anlamda bir yükseliş bekliyoruz" dedi...

Müteahhidin aradığı taze kan yurt dışında!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Dereli, dünyada acil olarak 10 milyon konuta ihtiyaç olduğunu belirtti. Dereli, "Konuta ihtiyaç duyan 100’e yakın ülke var. Bunların 45’i bizim yakın çevremizde. Bunun maddi karşılığı 1 trilyon dolar. Türkiye buradan 250 milyar dolarlık pay alabilir" dedi...

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da!

"Altın Aks’ın gözde projesi iş ve yaşam standartlarını zirveye taşıyor" sloganı ile tanıtılan Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da...

Mahmut Dereli: Türkiye hala fırsatlar ülkesi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Satışlarda yaşanan düşüşün sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip olmadığını görüyoruz. Çünkü yabancıya satışta yüzde 92,1’lik bir artış gözleniyor. Buda gösteriyor ki yabancı yatırımcı için Türkiye hala fırsatlar ülkesi" dedi...

Torkam E5 Çarşı dükkanları çok yakında satışta!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "TORKAM E5 projemizde rezidansların ve ofislerin yanı sıra çok yakında satışa çıkacak TORKAM E5 Çarşı Dükkanları gurbetçilerimizin ilgi odağındaydı" dedi...

Torkam İnşaat basın daveti Haberi

Torkam İnşaat basın daveti

Toplantıda, Torkam İnşaat’ın İstanbul ve Anadolu’nun çeşitli illerinin yanı sıra yurtdışında imza attığı tüm çalışmalar ayrıntılı bir şekilde ele alınırken, sektördeki son gelişmeler de konuşulacak. 

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirecek olan basın daveti yarın yapıacaktı ancak 23 Mart'a ertelendi.

Toplantıya Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Dereli ve Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş de katılım gösterecek.