04 / 05 / 2024

torkam inşaat Temaşehir iletişim

torkam inşaat Temaşehir iletişim

Projede ilk etabın satışa sunulduğu hafta sonunda satış ofisinde adeta izdiham yaşandı. 120 aya kadar vadeli satın alma imkanını sunan proje yatırımcıların da yoğun talebiyle karşılaştı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Emlak Konut, Temaşehir Konya'dan 39,3 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torkam İnşaat tarafından inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki 64 bağımsız bölümü KDV dahil 39 milyon 279 bin 963 TL bedelle satın aldı...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

42. Cadde Torkam İnşaat dükkan fiyatları!

42. Cadde projesi Konya Temaşehir projesi kapsamında bulunuyor. Emlak Konut güvencesine sahip projede dükkanlar 14 Mayıs 2017 tarihinde ihale ile satışa sunuluyor...

Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42. Cadde projesinde dükkan fiyatları KDV dahil 100 bin TL'den başlıyor. Peki Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Torkam İnşaat Ispartakule iletişim bilgileri!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı ile Ispartakule'de yeni bir projeye imza atıyor. Projenin çalışmaları 2017 yılının ilk yarısında başlayacak...

Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Torkam İnşaat Ispartakule projesi Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İşte Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016 detayları...

Ispartakule Torkam İnşaat görselleri!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı tarafından yükselen Ispartakule Torkam projesi 41 bin 168 metrekare alanda hayata geçiriliyor. İşte Ispartakule Torkam İnşaat görselleri...

torkam inşaat Temaşehir iletişim Haberi

torkam inşaat Temaşehir iletişim

Temaşehir Konya hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Emlak Konut’un Konya Meram’da gelir paylaşım modeliyle inşa edilen ilk ve tek projesi Temaşehir Konya’da satışlar 6 Ağustos’ta başladı. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projede ilk etabının yüzde yetmişlik bölümü satıldı. Projede ilk etabın satışa sunulduğu hafta sonunda satış ofisinde adeta izdiham yaşandı. 


Projede 2+1’den 6+1’e farklı daire tipleri sunuluyor. Emlak Konut’un tarihi kampanyası ile birlikte lansmanı yapılan Temaşehir Konya, lansman fiyatlarını ve 120 aya kadar vadeli satın alma imkanını birlikte sunan tek proje olması sebebiyle yatırımcıların da yoğun talebiyle karşılaştı. 



Emlak Konut, inşaat sektörüne verdiği destek ve konut alıcılarına sağladığı avantajlarla oluşturduğu Tarihi Kampanya ile ekonomi gündeminin ilk sırasına yerleşti.  Temaşehir Konya  projesinin de kampanyaya dahil olmasıyla ülkemizin en büyük şehirlerinden Konya,...