22 / 05 / 2024

Toro Medya hizmetleri

Toro Medya hizmetleri

Toro Medya, sağladığı dijital destekli hizmet ile firmaların her türlü çalışmasını en iyi şekilde tanıtıyor. Kuruluş, inşaat firmalarına yönelik hazırladığı birbirinden ilginç çalışmalarla projelerin tanıtımını dijital bir şekilde gerçekleştiriyor

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

3n Medya İnşaat Organizasyon Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

3n Medya İnşaat Organizasyon Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veyzi Nazlıcan tarafından kuruldu. 

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da açıldı. 

Dama Konut Yapı İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Konut Yapı İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Gündoğdu ve Resul Gündoğdu ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Toro Medya dijital destekli hizmetini inşaat firmalarına tanıtacak!

Toro Medya, sağladığı dijital destekli hizmet ile firmaların her türlü çalışmasını en iyi şekilde tanıtıyor. Kuruluş, inşaat firmalarına yönelik hazırladığı birbirinden ilginç çalışmalarla projelerin tanıtımını dijital bir şekilde gerçekleştiriyor

Bn Medya Yapım İnşaat Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bn Medya Yapım İnşaat Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Nadiye Yıldız tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

MNG ve Tukaş'ın hisselerinin devrine onay!

Rekabet Kurulu, MNG Sanal Ürün Pazarlama AŞ ile MNG Radyo TV ve Medya Hizmetleri AŞ'nin her birinin yüzde 32 hissesinin Ali Acun Ilıcalı tarafından devralınması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı...

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, İlker Bayar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Afet ve Acil Durum Müdahale Hizmetleri Yönetmeliği!

Afet ve Acil Durum Müdahale Hizmetleri Yönetmeliği 28855 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında afet ve acil durumlara müdahalede sorumlu birimlerin görev ve sorumlulukları ile planlama esaslarını belirleniyor...

Esen Plastik deney hizmetleri vermek için laboratuvar kurdu!

Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi.

Bluestonetrading İnşaat Tercüme Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bluestonetrading İnşaat Tercüme Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi, Jitka Cernouskova, Martin Cernouskova tarafından 130 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi, Oya Sokak'ta kuruldu

Toro Medya hizmetleri Haberi

Toro Medya hizmetleri

Dijital platform, her geçen gün hayatımızda daha fazla yer almaya başladı. Artık vazgeçilmezimiz olan İnternet, firmaların da yeni pazar alanı haline geldi. Her gün milyarlarca kişinin girdiği İnternet siteleri, her türlü kullanıcının isteğine cevap veriyor. Toro Medya Yazılım & Dijital Reklam Ajansı, işletmelere her türlü dijital hizmeti sunuyor. İnşaat firmalarına yönelik yeni çalışmalara imza atan firma, özellikle tanıtım konusunda birçok yenilik sunuyor. Firma sahibi Onur Çeray, "Henüz inşaat sitesi ortada yokken satış yapılması mümkün. İnşaat sitesi tanıtımı için gereken tüm hizmetleri sunuyoruz. 3 boyutlu sanal turdan animasyona kadar türlü hizmetimiz mevcut" dedi. 


SANAL TUR 

Toro Medya Yazılım & Dijital Reklam Ajansı, müşterilerine Web sitesi tasarımı ve yazılımı. SEO çalışmaları, sosyal medya çalışmaları. Google adwords, sosyal medya ve reklamcılığı, E-Ticarct ve mobil...