03 / 05 / 2024

Toro Medya dijital destekli hizmetini inşaat firmalarına tanıtacak!

Toro Medya dijital destekli hizmetini inşaat firmalarına tanıtacak!

Toro Medya, sağladığı dijital destekli hizmet ile firmaların her türlü çalışmasını en iyi şekilde tanıtıyor. Kuruluş, inşaat firmalarına yönelik hazırladığı birbirinden ilginç çalışmalarla projelerin tanıtımını dijital bir şekilde gerçekleştiriyor



Dijital platform, her geçen gün hayatımızda daha fazla yer almaya başladı. Artık vazgeçilmezimiz olan İnternet, firmaların da yeni pazar alanı haline geldi. Her gün milyarlarca kişinin girdiği İnternet siteleri, her türlü kullanıcının isteğine cevap veriyor. Toro Medya Yazılım & Dijital Reklam Ajansı, işletmelere her türlü dijital hizmeti sunuyor. İnşaat firmalarına yönelik yeni çalışmalara imza atan firma, özellikle tanıtım konusunda birçok yenilik sunuyor. Firma sahibi Onur Çeray, "Henüz inşaat sitesi ortada yokken satış yapılması mümkün. İnşaat sitesi tanıtımı için gereken tüm hizmetleri sunuyoruz. 3 boyutlu sanal turdan animasyona kadar türlü hizmetimiz mevcut" dedi. 


SANAL TUR 

Toro Medya Yazılım & Dijital Reklam Ajansı, müşterilerine Web sitesi tasarımı ve yazılımı. SEO çalışmaları, sosyal medya çalışmaları. Google adwords, sosyal medya ve reklamcılığı, E-Ticarct ve mobil marketi ng ve mobil app geliştirme hizmetleri sunuyor. Geniş kapsamlı bir hizmet sunan kuruluş, son dönemlerde özellikle inşaat firmalarına yönelik çalışmalara imza atıyor. İnşaat projeleri henüz yapım aşamasındayken, hazırlanan 3 boyutlu çizimlerle, müşterilere kolaylıkla evin gezdirilebileceğini belirten Çeray: "Bu sayede müşteriler, daha inşaat veya proje halindeki evin bitmiş Firma sahibi Onur Çeray, "Henüz inşaat sitesi ortada yokken satış yapılması mümkün. İnşaat sitesi tanıtımı için gereken tüm hizmetleri sunuyoruz. 3 boyutlu sanal turdan animasyona kadar türlü hizmetimiz mevcut" dedi halini dijital halde görebilir. Üç boyutlu çizimler, sanal tur ve tanıtım videoların sergilenebileceği projelere özel web tasarımlarıyla, müşterilerin proje hakkında tam bir fikir sahibi olmasını sağlayıp karar verme sürecini hızlandırabiliyoruz" dedi. 


HAVA ÇEKİMİ DESTEKLİ TANITIM FİLMİ 

İnşaat projeleri için tanıtım filminin çok önemli olduğuna değinen Onur Çeray, son derece kaliteli 3dsmax animasyonlarından oluşacak ve müşteriye binaların artılarına dikkati çekecek ve karar verme sürecini hızlandırarak hiçbir soru işareti olmaksızın satın almasını sağlayacak çekimler yaptıklarını kaydetti. Çeray: "4K kalitesinin büyüleyici etkisi ile gerçekleştirdiğimiz hava çekimi destekli tanıtım filmleri ile her türlü projenin tanıtımı çok daha kolay ve gerçekçi bir hal alıyor. İnşaat projesinin bulunacağı boş arazi üzerinde gerçekleştireceğimiz hava çekimi ile tasarımını gerçekleştirdiğimiz 3D çizimleri oturtarak sanal gerçeklik sağlıyoruz. Böylece projenin gerçek arsa üzerinde ve çevrede nasıl göründüğünü net bir şekilde sunuyoruz" diye konuştu. 


Gökhan YALKALK/Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön