18 / 05 / 2024

dijital ürün hizmeti

dijital ürün hizmeti

Toro Medya, sağladığı dijital destekli hizmet ile firmaların her türlü çalışmasını en iyi şekilde tanıtıyor. Kuruluş, inşaat firmalarına yönelik hazırladığı birbirinden ilginç çalışmalarla projelerin tanıtımını dijital bir şekilde gerçekleştiriyor

Ev ve araba alacaklara uzmanlardan uyarı! Ürünü görmeden sakın kapora yatırmayın!

Dijital platformların yayğınlaşması kolaylık sağlarken dolandırıcılık vakalarını da tetikliyor. Uzmanlar bu tarz uygulamalardan ev ve araba alacakları uyardı.

Dijitsu Dokunmatik Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Dijitsu MD10 20 lt Dokunmatik Mikrodalga Fırın,beyaz paslanmaz çelik tasarımı,gelişmiş dijital özellikleri ve çoklu pişirme fonksiyonlarıyla mutfaklarda pratik bir kullanım imkanı sunuyor.

Samsung Mikrodalga Fırın 2.599 TL ! En uygun fiyata nerede satılıyor ? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta bir yardımcım olsun diyen ev hanımları için Samsung, 23 litre hacme sahip 6 farklı güç kademesinin yer aldığı mikrodalga fırın mutfakların gözdesi olmayı başarıyor. Çocuk güvenlik kilidi ve dijital saat ekranı ile mikrodalga fırın bir çok kişinin ilgi odağı haline geliyor. 

İnternet alışverişinde sahte ürün tehlikesi! En çok o ürün grubunda!

Pek çok tüketici, özellikle pandemiyle birlikte başladığı dijital alışverişe iyiden iyiye alışırken, internet üzerinden yapılan alışverişlerde, sahte ürün olayları sıkça görülmeye başlandı. Peki buna karşı nasıl önlem almalı? Aldığı ürün sahte çıkan tüketici ne yapmalı? İşte detaylar…

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

İki yılı aşkın süredir sabit seyreden BTC arz payı için yeni rekor! Bitcoin dijital altın olarak adlandırılabilir mi?

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

A101 22-26 Ağustos aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Bakın bu hafta A101'de indirimde neler var?

Birbirinden cazip fiyatlarla müşterilerine ürün hizmeti veren A101'in merakla beklenen 22-26 Ağustos kataloğu yayınlandı. A101 Haftanın Yıldızları fırsatları market alışverişi yapmak isteyenler tarafından inceleme altına alındı.. Peki, bu hafta A101 aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirimde

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

İnşaat malzemeleri sektörünün gündeminde sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm var!

Merakla beklenen “Findeks ile Sektörün Gözünden” webinar etkinliği, Ekim ayında “İnşaat Malzemeleri Sektöründe Alacak Risk Yönetimi” başlığında yapıldı.

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, değişen müşteri beklentileri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan dijital dönüşümü değerlendirdi...

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

dijital ürün hizmeti Haberi

dijital ürün hizmeti

Dijital platform, her geçen gün hayatımızda daha fazla yer almaya başladı. Artık vazgeçilmezimiz olan İnternet, firmaların da yeni pazar alanı haline geldi. Her gün milyarlarca kişinin girdiği İnternet siteleri, her türlü kullanıcının isteğine cevap veriyor. Toro Medya Yazılım & Dijital Reklam Ajansı, işletmelere her türlü dijital hizmeti sunuyor. İnşaat firmalarına yönelik yeni çalışmalara imza atan firma, özellikle tanıtım konusunda birçok yenilik sunuyor. Firma sahibi Onur Çeray, "Henüz inşaat sitesi ortada yokken satış yapılması mümkün. İnşaat sitesi tanıtımı için gereken tüm hizmetleri sunuyoruz. 3 boyutlu sanal turdan animasyona kadar türlü hizmetimiz mevcut" dedi. 


SANAL TUR 

Toro Medya Yazılım & Dijital Reklam Ajansı, müşterilerine Web sitesi tasarımı ve yazılımı. SEO çalışmaları, sosyal medya çalışmaları. Google adwords, sosyal medya ve reklamcılığı, E-Ticarct ve mobil...