30 / 04 / 2024

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

İki yılı aşkın süredir sabit seyreden BTC arz payı için yeni rekor! Bitcoin dijital altın olarak adlandırılabilir mi?



Bitcoin (BTC), 2023'ün başlarında yükselmesine rağmen, 2021 boğa piyasasının gölgesinde işlem görüyor ve bu, arzını baltalayabilecek bir faktör. Bu, genişlemenin Bitcoin arzını önemli ölçüde etkilemediğini gösteriyor.

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

Bitcoin (BTC) arz payı yeni rekor kırdı! Dijital altın diyebilir misiniz?

Documenting Bitcoin tarafından paylaşılan kripto analiz firması Glassnode'un verilerine göre, spesifik olarak tüm Bitcoin'in yüzde 48,25'lik bir rekoru iki yılı aşkın bir süredir taşınmadı veya işlem görmedi.

Taşınmayan Bitcoin miktarının, toplam arzına kıyasla belirli bir süre boyunca cüzdanlardan ne kadar likit olmayan BTC ile belirlendiğini belirtmekte fayda var. Bununla birlikte, en son rekor, kripto para birimi fiyat eğilimlerine karşıdır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön