21 / 05 / 2024

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

İki yılı aşkın süredir sabit seyreden BTC arz payı için yeni rekor! Bitcoin dijital altın olarak adlandırılabilir mi?



Taşınmamış Bitcoin'in anlamı!

Özellikle, tüm Bitcoin'in neredeyse yarısının hareketsiz kalmasıyla, varlık oluşturma ivmesinin dijital altına dönüşmesi ve sonuç olarak bir değer deposu olması gibi çeşitli şekillerde yorumlanabilir. Bu, yatırımcılar arasında artan uzun vadeli güven ve istikrar düzeyini gösterdiğinden, bitcoin ve bir bütün olarak kripto para piyasası için önemli bir gelişmedir.

Aynı zamanda veriler, yatırımcıların piyasa fiyat hareketinin farklı aşamalarına rağmen varlığı tutmayı tercih ettiğini gösteriyor. Örneğin, Bitcoin'in 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla, çoğu sahibinin nakde çevirmeyi seçeceği varsayılırdı.

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

İlginç bir şekilde, ayı piyasası uzun vadeli inananlara ayı satın alma fırsatı verdi.

Aynı zamanda, Bitcoin'in atıl hali, varlığın kurumsal yatırımcılar tarafından giderek daha fazla kabul gördüğü bir zamana denk geliyor. Kurumsal yatırımcılar, Bitcoin'in değerini artırmak gibi uzun vadeli bir hedefle Bitcoin'e giriştiler.

Ancak kayıp bitcoinler de atıl envantere eklenebilir. Bazı durumlarda yatırımcılar, sahibinin ölümü veya özel anahtara erişimin kaybedilmesi nedeniyle Bitcoin'e erişimini kaybeder.

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

Bitcoin fiyat analizi!

Bitcoin şu anda 21.000 doları hedefliyor ve son 24 saatte yaklaşık yüzde 0,5 artışla 20.949 dolardan işlem görüyor. Varlık hafta boyunca yükseldi ve 70 milyar doların üzerinde sermaye girişi gördü.

Son olarak, daha az likit Bitcoin, fiyat hareketi açısından ne beklenebileceğine dair ipuçları sağlayabilir. Piyasalar bir dereceye kadar istikrar kazanarak oynaklık potansiyelini artırabilir.

Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!
Bitcoin'de tarihi sıçrama! Son dönemin zirvesini gördü.
Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön