28 / 04 / 2024

Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Bitcoin (BTC) yeniden ivme kazanırken, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao da dikkat çekici bir açıklama yaptı.



Bitcoin'in 2022'de değerinin yüzde 65'ini kaybetmesiyle pek çok felaket senaryosu çiziliyor. Sektördeki krizi fırsata çeviren bazı önde gelen politikacılar ve analistler, Bitcoin konusunda karamsar kalmaya devam ediyor. Bu süreçte, yatırımcıları en sık uyaran isimlerin başında CNBC‘nin önde gelen analistlerinden Jim Cramer geliyor CZ, yaptığı son açıklamasında Cramer ile resmen alay etti.

 Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Bitcoin, yeniden 21 bin doları aşarken, Binance CEO’su CNBC analistinin kripto paralar hakkındaki karamsar tahmininin yanlış çıkmasının ardından dün Twitter'da Cramer'a ateş püskürdü. Zhao alaycı bir şekilde analiste, korku, belirsizlik ve şüphe (FUD) mesajları yaymaya “lütfen devam edin” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön