13 / 05 / 2024

Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Bitcoin (BTC) yeniden ivme kazanırken, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao da dikkat çekici bir açıklama yaptı.



Bitcoin‘in bu ay 17 bin dolarlık fiyat noktasını kırdığı gün Cramer, kripto yatırıcılarına bunun piyasadan çıkmak için mükemmel bir fırsat olduğunu iddia etti. FTX krizi sebebiyle, Bitcoin  geçen Kasım ayında 21 bin dolardan iki senenin en düşük seviyesi olan 15 bin 883 dolara indi. Piyasa izleme platformu CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Bitcoin dün yaklaşık dokuz hafta sonra ilk defa 21 bin doları aşmayı başardı. Kripto para piyasası 2022’de devasa düşüşler yaşarken, Jim Cramer felaket tellallığı yapmayı sürdürdü. Geçtiğimiz ay CNBC’deki programlarından birinde Bitcoin’in patlamaya hazır bir balon olduğunu öne sürmüştü. Kripto para geçmeyi başardı.

 Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Cramer ve FUD Geleneği!

CNBC'nin "Mad Money" programının sunucusu Jim Cramer, yatırımcıları kripto para birimlerinin 2023 yılında düşmeye devam edeceği konusunda uyardı. Cramer, eski bir hedge fon yöneticisidir. FTX krizinin ardından kripto para birimleri üzerindeki baskı artarken, Federal Rezerv, Federal Mevduat Sigorta Şirketi (FDIC) ve Para Birimi Denetleme Ofisi (OCC) gibi kurumlardan endişe verici açıklamalar duymaya devam ediyoruz. Cramer, geçen hafta CNBC‘de önemli iddialarda bulunmuştu. Uzmana göre, SEC kolları sıvadı ve birçok projeyi ve şirketi hedef alacak. SEC, uyumlu olmayan kripto para birimi şirketlerini ortadan kaldıracak.

Bitcoin'de tarihi sıçrama! Son dönemin zirvesini gördü.
Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?
Milyon dolarlık kayıplarla lider oldu! Kripto paralardaki tasfiyeler dudak uçuklattı
O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön