03 / 05 / 2024

O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

Twitter'da kripto topluluğunun en çok takip edilen analistlerinden biri olan Rekt, yatırımcıların iştahını kabartan inanılmaz bir açıklama yaptı.



Aralık ayında ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerinin açıklanması, Bitcoin (BTC) fiyatında çılgınca bir dalgalanmaya yol açtı. TÜFE verilerinin yayınlanmasının ardından birkaç dakika içinde yüzde 2'lik yetersiz bir düşüş gördükten sonra, BTC'nin fiyatı yüzde 6,5'e düştü ve sonraki 6 saat içinde BTC'nin fiyatı yüzde6,7 gibi büyük bir artışa tanık oldu.

 O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

Bitcoin Fiyatı Satış Sinyali Veriyor

Mevcut dalgalanma rallinin sadece başlangıcı, ancak 19.248 dolarda aşılması gereken önemli engeller var. Boğa görünümü ancak boğaların bu direnci aşması durumunda sürdürülebilir. Aksi takdirde meydana gelmesi muhtemel ani düzeltmeler yaşayabilirsiniz.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön