18 / 05 / 2024

O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

Twitter'da kripto topluluğunun en çok takip edilen analistlerinden biri olan Rekt, yatırımcıların iştahını kabartan inanılmaz bir açıklama yaptı.



CryptoQuant bilgisine göre, stablecoinin arz oranı (SSR), tarihsel olarak bir satış göstergesi olarak gösterilen 75'in üzerinde değerler gösteriyor. Stablecoin arz oranı (SSR) terimi, tüm stablecoinlerin piyasa değerleri toplamının Bitcoin'in piyasa değerine bölünmesiyle hesaplanan oranı ifade eder.

 O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

İki para biriminin ilgili piyasa değerlerinin karşılaştırılması, Bitcoin ve stablecoinlerin bugün birbirlerine göre ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Öte yandan, 25'in altındaki SSR puanları, bunun alımlar için potansiyel bir giriş noktası olma eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Genel bir bakış olarak, yüksek değerler, piyasadaki Bitcoin'in toplam değerine kıyasla mevcut stablecoin arzının muhtemelen düşük satın alma baskısı ve potansiyel bir fiyat düşüşüne işaret ettiğini gösteriyor. Düşük rakamlar, BTC'nin piyasa değerine göre yüksek bir stablecoin arzına işaret ediyor, bu da potansiyel satın alma baskısı ve potansiyel fiyat artışlarını gösteriyor.

 O analistten flaş Bitcoin açıklaması!

BTC’nin En İyi Satın Alma Fırsatı

Bu bir trend dönüşü anlamına gelmiyor, Bitcoin psikolojik 20.000 dolar seviyesine doğru tırmanmaya devam ediyor, ancak önümüzdeki aylarda SSR'nin 40'ın altına düşmesini bekliyoruz. Önde gelen kripto para tüccarı Rekt Capital'e göre 20.000 doların altındaki her şey satın almaya değer.

Bitcoin (BTC) fiyatı şu anda 19.253 dolardan işlem görüyor. Bu, Bitcoin'in bir haftadaki yüzde 6,37'lik kazancını ve bugün kaydedilen yüzde 1,5'lik kazancı temsil ediyor.

Bitcoin son iki ayın en yüksek seviyesinde!
Kriptolarda çılgın yükseliş! Bitcoin kritik noktayı geçti!
FTX`in avukatlarından 5 milyar dolar açıklaması!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön