03 / 05 / 2024

Bitcoin son iki ayın en yüksek seviyesinde!

Bitcoin son iki ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto para piyasasında dar bantlı yükseliş hareketleri yerini seri ve hacimli artışlara bırakırken kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin 19 bin dolar seviyesini geçti...



Aktarılan son dakika detaylarına göre, kripto para piyasasında dar bantlı yükseliş hareketleri yerini seri ve hacimli artışlara bırakırken kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin 19 bin dolar seviyelerini aştı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ethereum’da 1440$ seviyeleri görüldü. Yine verilen detaylara göre, birçok altcoin yüzde 50’nin üzerinde primlendi. Haftanın son işlem gününe başlarken de Bitcoin 19 bin dolar seviyesinin hemen altında 18 bin 800 dolar düzeylerinde fiyatlanıyor.

Bitcoin son iki ayın en yüksek seviyesinde!

Yine verilen detaylara göre, daha önce Kasım ayının ilk haftasında, FTX borsasının iflası öncesi bu seviyelerde fiyatlanan Bitcoin, iflaslar nedeniyle yaşanan yaraları sarmaya çalışıyor. 2023'ün olumlu bir hava yarattığı kripto para piyasasında Bitcoin’in ay başından bu yana yükselişi yüzde 15’lere ulaştı. Kripto paraların toplam piyasa değeri 900 milyar dolar seviyesini aştı. Günlük hacim de 65 milyar dolar ile 8 Kasım tarihinde  bu yana en yüksek seviyelerde bulunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön