27 / 04 / 2024

Kriptolarda çılgın yükseliş! Bitcoin kritik noktayı geçti!

Kriptolarda çılgın yükseliş! Bitcoin kritik noktayı geçti!

Kripto para birimlerinin son dakika gelişimi. Kripto para birimlerindeki yükseliş trendi devam ediyor. 8 Kasım 2022'den beri ilk kez. Kripto para yatırımcıları resmen patladı. Bitcoin 17.000 doların üzerine çıktıktan birkaç gün sonra, başka bir kritik seviyeyi daha kırdı.



Son dakikada Bitcoin gelişimi. Bitcoin liderliğindeki sanal para piyasası büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde 17.000 doları aşan Bitcoin, bugün önemli bir seviye daha kırdı.

 Kriptolarda çılgın yükseliş! Bitcoin kritik noktayı geçti!

Analistler, bugünün ABD enflasyon verilerinin kripto para birimleri için olumlu rüzgarların esmeye devam edip etmediğini belirleyeceğini söyledi. Yıllık enflasyon Kasım ayında 7.1 olarak açıklanmıştı. Piyasa enflasyonun aralıkta yüzde 6.5'e gerilemesini bekliyor.

ABD enflasyonu Fed'in faiz oranı kararlarını yönlendirirken piyasalar yakından izliyor. Fed Aralık ayında faiz oranlarını 50 baz puan artırdı ve 1 Şubat'ta faiz oranlarını 25 baz puan artırması bekleniyor. Beklenenden daha yüksek veya daha düşük enflasyon, piyasa fiyatlarında değişikliklere neden olabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön