15 / 05 / 2024

toroslar amfi tiyatro ne zaman açılacak

toroslar amfi tiyatro ne zaman açılacak

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yapımı devam eden 3 bin kişilik amfi tiyatronun büyük bölümünün tamamlandığını, en kısa sürede bitirilerek hizmete sunulacağını bildirdi...

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Mersin Toroslar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Toroslar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Toroslar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Toroslar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Toroslar Milli Emlak'tan satılık 32 gayrimenkul!

Adana Toroslar Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde yer alan 32 gayrimenkulü satıyor...

Mersin Toroslar’da imar planları onaylandı!

Mersin Toroslar'da 6’ncı ve 7’nci etap 1/1000 ölçekli İmar Planları, Toroslar Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Toroslar’da 3’ncü etap imar planı çalışmaları başlayacak!

Mersin Toroslar'da yaklaşık 830 hektar alanda başlatılacak 3’ncü etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı oy birliğiyle onaylandı.

Arnavutluk'ta tiyatro binasının yıkımında şok gözaltı!

Arnavutluk'ta Ulusal Tiyatro binasının yıkımının yıkılmasına karşı çıkan protestocular gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaklaşık 30 kişi arasında Cumhurbaşkanı Ilir Meta'nın eşi de yer alıyor.

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına tepki!

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına karşı çıkan bazı sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden aktivistler, yıkıma tepki gösterdi.

Ömer Seyfettin’in sıra dışı hayatı ilk kez tiyatro sahnesinde!

Ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahne taşıdığı yeni tiyatro oyunu “Deli Şair Ömer Seyfettin”; büyük hikayecinin ölüm yıldönümü olan 5 Mart’ta İstanbul’da seyirci ile buluşuyor...

Toroslar'ın yeni imar planı için çalışmalar başlıyor!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1’nci etap 1/1000 ölçekli imar planıyla ilgili görüş alışverişi yapmak için meclis üyeleriyle buluştu.

toroslar amfi tiyatro ne zaman açılacak Haberi

toroslar amfi tiyatro ne zaman açılacak


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yapımı devam eden 3 bin kişilik amfi tiyatronun büyük bölümünün tamamlandığını, en kısa sürede bitirilerek hizmete sunulacağını bildirdi.


Toroslar Belediyesi tarafından Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’nde 9 bin metrekare alanda inşasına başlanan amfi tiyatronun yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Toroslar halkını kültür ve sanatla buluşturacak olan 3 bin kişilik amfi tiyatronun büyük bölümünün tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Tuna, 10 yıllık görev süreleri içerisinde Mersin’de en fazla sosyal ve kültürel etkinliğe imza atan bir belediye olduklarını vurguladı. Hayata geçirdikleri devasa projelerle Toroslar’ı kültür ve sanatın merkezi haline getirdiklerini ifade eden Tuna, Toroslar’a kazandırdıkları Mersin’in en büyük Cumhuriyet Meydanı’nın yanı sıra Selçuklu mimarisinde inşa ettikleri Kültür Merkezi ile amfi tiyatronun Toroslar’ın ve Mersin’in sosyal hayatına...