22 / 07 / 2024

toroslar belediyesi olimpik yüzme havuzu

toroslar belediyesi olimpik yüzme havuzu

Mersin’ in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çukurova Mahallesi’ nde yapımına başladıkları olimpik yüzme havuzunu en kısa sürede bitirerek halkın hizmetine sunacaklarını bildirdi...

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

toroslar belediyesi olimpik yüzme havuzu Haberi

toroslar belediyesi olimpik yüzme havuzu


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çukurova Mahallesi’nde yapımına başladıkları olimpik yüzme havuzunu en kısa sürede bitirerek halkın hizmetine sunacaklarını bildirdi.


Başkan Tuna, yazılı bir açıklama yaparak, 18 bin metrekare alanda inşa edilen olimpik açık yüzme havuzunun yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Tesis binası, havuz başı aktivite alanı, kafeterya, duş ve soyunma odaları ile hakem ve yönetim bölümlerinin yer alacağı yüzme havuzunun zemininde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toprak dolgu, tahliye ve kot düşürme çalışmaları yapıldığını bildiren Tuna, “Tüm spor branşlarına olduğu gibi yüzme branşına da önem veriyoruz. Tesisin en kısa sürede Toroslar halkına kazandırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.


Toroslar ilçesinin, yaptıkları planlı ve programlı çalışmalarla işadamlarının ve müteahhitlerin yatırım yaptığı, KOBİ’lerin geliştiği, arsa ve...