28 / 04 / 2024

toroslar edaş

toroslar edaş

Toroslar EDAŞ, Hatay'da aydınlatma yatırımı içim 2015'de 2.5 milyon yatırımı yaptığını ve devam eden çalışmalar ile 2016 yılı içerisinde de 3.5 milyon lira daha ayrıldığını açıkladı.

Elektrikte bir dönem sona erdi!

Elektrik dağıtımında bir dönem sona erdi. Toroslar EDAŞ'ın özel sektöre devriyle birlikte kamu, elektrik dağıtımından tümüyle çekildi. Elektrik dağıtımında serbestleşme yoluyla hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar tamamlandı...

Toroslar EDAŞ, Enerjisa’ya geçiyor!

Türkiye'nin özelleştirme takviminin birinci gündemi olan elektrik dağıtımda mutlu son...Türkiye’de özel sektöre devri yapılmayan tek elektrik dağıtım şirketi olan Toroslar EDAŞ, pazartesi günü Enerjisa’ya geçiyor...

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Mersin Toroslar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Toroslar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Toroslar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Toroslar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Gedik Yatırım Analisti Eda Karadağ döviz kurlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayfer Turgut tarafından kuruldu.

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Toroslar Milli Emlak'tan satılık 32 gayrimenkul!

Adana Toroslar Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde yer alan 32 gayrimenkulü satıyor...

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eda Özen tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

toroslar edaş Haberi

toroslar edaş

Toroslar EDAŞ, Hatay sınırları içerisinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarının devam ettiğini bildirdi. Hatay'a 2015 yılı içerisinde 2,5 milyon TL'lik aydınlatma yatırım çalışmaları yapılırken 2016 yılında yaklaşık 3.5 milyon TL'lik aydınlatma yatırımın devam ettiği açıklandı. Ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürlerini de bakım ve onarımdan geçirildiği belirtilerek, şöyle denildi:


ö 3,6 milyon müşteriye hizmet veren Toroslar EDAŞ 2016 yılının ilk 5 ayında yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında; 4167 adet armatür ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilenmiştir. 3315 adet armatür yanar hale getirilmiştir. Mahallelere toplamda 847 kez ve 73 cadde ve bulvara bakım yapılmıştır. Dış etkenler sebebiyle hasar gören toplamda 160 metrelik kablonun...