16 / 05 / 2024

toroslar frida kahlolu bina

toroslar frida kahlolu bina

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Mersin Toroslar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Toroslar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Toroslar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Toroslar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Falcon Frida 7000 3 tekerlekli elektrikli motosiklet en uygun nerede satılıyor? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla motosikletlere talep artmaya başladı. Özellikle üç tekerlekli motosiklet tercihinde bulunan kişiler için Falcon Frida 7000 3 aracın özelliklerine ve fiyat bilgisini derledik. İşte ayrıntılar.

Mahkeme 'kocam benden habersiz evimizi satamaz' başvurusunu haklı buldu!

Mersin Toroslar'da kadının, 'Kocam benden habersiz evimizi satamaz' başvurusu haklı bulundu...

Eşlerden habersiz konut satışı yapılabilir mi?

Mersin Toroslar'da eşinin kendisinden habersiz yaşadıkları evin satıldığını söyleyip dava açarak satışın iptalini isteyen kadın mahkeme tarafından haklı bulundu. 

Toroslar Milli Emlak'tan satılık 32 gayrimenkul!

Adana Toroslar Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde yer alan 32 gayrimenkulü satıyor...

Mersin'de 86.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 11 adet arsayı 86 milyon 768 bin 606 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin'de 77.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 7 adet gayrimenkulü 77 milyon 99 bin 975 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin Toroslar’da imar planları onaylandı!

Mersin Toroslar'da 6’ncı ve 7’nci etap 1/1000 ölçekli İmar Planları, Toroslar Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

toroslar frida kahlolu bina Haberi

toroslar frida kahlolu bina

Mersin Toroslar'da boyaları eskimiş 35 senelik bir apartmanın dış cephesine dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eserinin resmedilmesi, bina sakinlerinin ev adresi tariflerini de kolaylaştırdı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Toroslar Belediyesinin iki sene önce Akbelen Bulvarı'nda hayata geçirdiği "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında bu defa da Güneykent Mahallesi'ndeki Mersinli Ahmet Bulvarı'ndaki evlerin dış cepheleri için çalışma başlatıldı.

'EV TARİFİNİ KOLAYLAŞTIRDI'

Mersin'in Toroslar ilçesindeki boyaları eskimiş 35 senelik bir apartmanın dış cephesine dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eserinin resmedilmesi, bina sakinlerinin ev adresi tarifini de kolaylaştırmış oldu.

Toroslar Belediyesinin iki yıl önce Akbelen Bulvarı'nda başlattığı  "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında bu kez de Güneykent Mahallesi'ndeki Mersinli Ahmet Bulvarı'nda yer...