21 / 05 / 2024

toroslar Hamzabeyli Mahallesi

toroslar Hamzabeyli Mahallesi

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın; 2014 Mahalli İdareler seçimleri ile birlikte köy tüzel kişilikleri sona ererek belediye hizmet alanına dahil edilen mahallelerde başlattığı düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Toroslar'da her köye bir meydan yapılacak!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin Toroslar'da 20.8 milyon TL'ye icradan satılık gümrüklü antrepo!

Mersin 7. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin İli, Toroslar İlçesi, Arpaçsakarlar Mahallesi, 9842 Ada, 6 Parselde yer alan gümrüklü antrepoyu 20 milyon 823 bin 165 TL'ye icradan satıyor...

Mersin Toroslar'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

Mersin 1. İcra Dairesi, Mersin ili Toroslar ilçesi, Çopurlu Mahallesi 1180, 1167, 1126, 896, 1148, 258 numaralı parselde yer alan zeytinliği 8 milyon 951 bin 415 TL'ye icradan satıyor...

Mersin Toroslar'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin İli, Toroslar İlçesi, Çavuşlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 684 bin 987 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 28 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Mersin Toroslar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de gerçelşeşecek..

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Eylül'de gerçekleşecek... 

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Toroslar Belediyesi'nin konut projesinde temel atıldı!

Toroslar Belediyesi’nin Korukent Mahallesi’nde Şehir Hastanesi karşısında hayata geçireceği 40 dükkan ve 384 dairenin içerisinde yer aldığı ‘Konut ve Dükkan Projesi’nin temeli atıldı.

Mersin Toroslar'da yeni park yapımına başlandı!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde yeni bir parkın daha yapımına başladı.

Mersin Toroslar Belediyesi'nden Her Köye Bir Meydan projesi!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 'Her Köye Bir Meydan' projesi kapsamında Çopurlu Mahallesi'ne meydan yapıyor. Toroslar Belediyesi'ne bağlanan mahallelerde başlatılan çalışmalarda ana arterler üzerinde yol kenarlarına taş duvar örülüyor.

TOKİ Mersin Tarsus ve Toroslar lise ile ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okul ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Mersin Kemalpaşa Mahallesinde 24 derslikli, Toroslar Yalınayak Mahallesinde 32 derslikli okul yaptıracak!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptıracak.

Toroslar'da her köye bir meydan yapılacak!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Toroslar'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi devam ediyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

toroslar Hamzabeyli Mahallesi Haberi

toroslar Hamzabeyli Mahallesi

Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan 'Her Köye (Mahallelere) bir Meydan' projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesinde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahalle Muhtarı Sencer Erdoğan'ın da eşlik ettiği mahalle gezisi sırasında mahalle sakinleriyle sohbet ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Tuna; "6360 sayılı yasa ile ilçemize yeni bağlanan 32 köy ve beş beldemizden biri olan Hamzabeyli Mahallemizde meydan ve duvar örme çalışmaları yapıyoruz. Her köye bir meydan sloganıyla yola çıktık. İmar planları olmadığından dolayı eskiden köy olan bu mahallelerimizde hizmet yapmak biraz zorlaşıyor. Ancak muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği karşılıklı fedakarlıklarla bu mahallerini izi daha güzel bir yaşam yerine dönüştürüyoruz. Şuanda da Hamzabeyli Mahallemizde taş duvar örme çalışması yapıyoruz. İnşallah geniş yollarla birlikte güzel bir meydan oluşturacağız. Doğal ortamda...