02 / 05 / 2024

torun yapı

torun yapı

Torunlar-Kapıcıoğlu Proje Ortaklığı'nın hayata geçireceği Ali Sami Yen Projesi'nin tasarımını Aga Khan Ödüllü Mimar Emre Arolat yaptı

Torun Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Torun Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Yiğit Torun tarafından kuruldu.

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

Seyit Torun'dan 'haciz' açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesinin metro projesi yapımı için aldığı yabancı krediye daha önceki yönetimin borçlarından dolayı el konulduğunu belirtti.

Gayrimenkulde ‘sat-yap’ dönemi bitti!

Gayrimenkul sektöründe artık ‘sat-yap’ döneminin bittiğini söyleyen Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Bu Türklerin bulduğu mucizevi bir modeldi, ama ömrünü tamamladı'' dedi.

Seyit Torun'dan İstanbul Boğazı yetkilendirmesine tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, düzenlediği basın toplantısında İstanbul Boğazı'nda yapılmak istenen yetki devrini eleştirdi...

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Ast Gayrimenkul İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast Gayrimenkul İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli Süleyman Torun tarafından kuruldu.

Ordu'da yapılması planlanan şehir hastanesi mecliste!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'da yapılması planlanan şehir hastanesine ilişkin Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a 5 soru sordu..

5kale Yapı Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5kale Yapı Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Torun, Mehmet Kaan Karabey, İsmail Köseoğlu ve Mehmet Akif Köseoğlu imzasıyla kuruldu.

torun yapı Haberi

torun yapı

Ali Sami Yen Stadyumu İstanbul’un en yoğun semtlerinden biri olan Mecidiyeköy’de yarım asırlık bir süre boyunca bütün cesameti ile yer aldı. 



 

Galatasaray Spor Kulübü ile adeta özdeşleşen bu yapı fiziksel olduğu kadar kentin sosyal hafızasında da önemli bir yer tutan Ali Sami Yen, yeni kimliğine Aga Khan Ödüllü Mimar Emre Arolat'ın çalışmalarıyla bürünüyor. ASY Mix adıyla anılan Ali Sami Yen projesi toplam 1 milyar TL yatırımla inşa ediliyor.

 

Ali Sami Yen Projesi; Torunlar GYO’nun yüzde 65, Torun Yapı’nın yüzde 30 ve Kapıcıoğlu’nun yüzde 5 paya sahip olduğu Proje Ortaklığı ile hayata geçmeye hazırlanan Ali Sami Yen Stadyumu arazisine...