05 / 05 / 2024

torunlar beykoz otel projesi

torunlar beykoz otel projesi

Torunlar GYO, 2012 yılında 355 milyon TL'ye satın aldığı Beykoz'daki Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisi için proje hazırladı. Torunlar GYO, Osmanlı mimarisinde yapacağı Paşabahçe otel projesini bu yılın ikinci yarısına yetiştirmeye çalışıyor.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Legend Otel için mahkeme süreci devam ediliyor. Yılan hikayesine dönen otel hakkında henüz bir karar verilmedi.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

Torunlar GYO, Paşabahçe İskelesi'ni büyütüyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz’daki  eski Tekel İçki Fabrikası’nın yerine yapacağı otel projesi kapsamında Paşabahçe İskelesi'ni de büyütecek.

Beykoz’un tarihi yapıları otel olacak!

Beykoz Kundura Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini kazanan şirket fabrika binalarını otele dönüştüreceğini açıkladı. 

Torunlar GYO'dan 3 yeni otel geliyor!

Rotasını turizm yatırımlarına çeviren Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 yeni otel için düğmeye bastı.

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Torunlar GYO Kemankeş otel projesinin yapı ruhsatını aldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde inşa edeceği otel projesinin yapı ruhsatını aldı...

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Verra Suites Beykoz geliyor! Yeni proje!

Tüfekçioğlu Grup kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor. Firma yeni projesi Verra Suites Beykoz'u ormanla iç içe doğa manzarasına hakim konumda inşa edecek. 

torunlar beykoz otel projesi Haberi

torunlar beykoz otel projesi


Torunlar GYO, 2012 yılında 355 milyon TL teklifle satın aldığı Beykoz'daki Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisi için proje hazırladı. Toplamda 71 bin 900 metrekare alanda inşa edilecek proje otel olarak planlandı.


Torunlar araziyle birlikte 3 bin 935 metrekarelik iskele-rıhtım ve dolgu alanını da 2057 yılına kadar 45 yıllık kullanım hakkını devraldı.



Boğaz'da otel projesine hazırlanan Torunlar GYO, inşaat izni için onay bekliyor. Ruhsat aşamasında olan proje Boğaziçi imar planına göre 3-4 katlı olacak.


Paşabahçe Eski Tekel Fabrikası arazisinde yıkım çalışmaları tamamlandı. Torunlar GYO, Osmanlı mimarisinde yapacağı Paşabahçe otel projesini bu yılın ikinci yarısına yetiştirmeye çalışıyor.




Gülcihan...