19 / 05 / 2024

Torunlar fuara katıldı mı

Torunlar fuara katıldı mı

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl Türk firmaları adeta çıkarma yaptı. Torunlar son dakikada fuar listesinden çıktı.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

JAB ANSTOETZ, MIMARSIV Selection 2017'ye katıldı!

MIMARSIV Selection 2017 Fuarı'nın bu yıl 2.'si gerçekleşti. Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ fuara katıldı...

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

İMO Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

BİEN yenilikçi ürün­le­riy­le Coverings 2016'ya katıldı!

Karo seramik alanında dünyanın önemli pazarlarından biri olan ABD’nin Chicago şehrinde düzenlenen Coverings’te BİEN standına ilgi büyüktü. BİEN yenilikçi tarzı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fuara katıldı.

Global Yatırım Merkezi Cityscape Türkiye Fuarı'na katıldı!

Özellikle Ortadoğu pazarında 15 yıldır düzenlenen Cityscape gayrimenkul fuarı ilk kez Türkiye’de 24-26 Mart tarihinde gerçekleştirildi. 3 gün süren ve 5 binin üzerinde kişinin ziyarette bulunduğu bu fuara Global Yatırım Merkezi de katıldı.

Tahincioğlu MIPIM 2016 Fuarı'na 3 proje ile katıldı!

MIPIM'de interaktif tanıtım çadırıyla dikkat çeken Tahincioğlu, fuara Levent ve Ataşehir'deki 3 ofis projesiyle katıldı. LEED adayı projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi.

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı'nda 45 Türk firma katıldı!

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı, başkent Addis Ababa'da başladı. İnşaat, yapı ve mimarlık alanlarında Çin, Hindistan, İtalya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 200 kadar firmanın katıldığı fuara. Türk şirketleri çıkarma yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, TMMOB'nin düzenlediği fuara katıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran, 15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, Ölçme Teknolojileri ve Yazılım Fuarına katıldı.

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te toplu açılışa katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Gazianteplilere hitap etti. Erdoğan, Demokrasi Meydanı'ndaki toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Altınok Öz Tarihi Kentler Birliği toplantısına katıldı!

Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği “Alan Yönetimi Sürecinde Tarihi Kentler Birliği” buluşması toplantısına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

Torunlar fuara katıldı mı Haberi

Torunlar fuara katıldı mı

Torunlar son dakikada fuar listesinden çıktı. Fuara 31 Türk firması katılırken, Türkiye 179 gayrimenkul projesiyle birinci sırada bulunan ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından ikinci sırada yer aldı. 


Fuara 110 ülkeden 35 bin yatırımcı katılıyor. Türkiye'den 32 olan katılımcı sayısı Mecdiyeköy'deki inşaatında asansör kazası yaşayan Torunlar GYO'nun katılmama kararı almasıyla...