21 / 05 / 2024

torunlar gayirmenkul yatırım ortaklığı

torunlar gayirmenkul yatırım ortaklığı

Kira gelirlerini yüzde 16.3 oranında artıran Torunlar GYO, SPK standartlarına uygun olarak hazırlanan konsolide mali tablolara göre 2012 yılının ilk dokuz ayında 125.5 milyon TL net kâr açıkladı

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Torunlar GYO'dan 1.3 milyarlık yatırım hedefi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılını 6.4 milyar TL net aktif değer ve 10.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile kapattı.

Torunlar GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı tescillendi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelsiz sermaye arttırımına ilişkin tescil işlemi Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bugün yapıldı.

Torunlar GYO'nun 500 milyon TL bedelsiz sermaye artırımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nı 499 milyon 995 bin 717 liralık bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

Torunlar GYO, Halk Yatırım Araştırma model portföyünde!

Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Hayır Turhan, Torunlar GYO'nun model portföyünde olduğunu söyledi..

Aziz Torun: Yatırımın tam zamanı!

Torunlar GYO Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katıldı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Torun, “Türkiye yabancı yatırımcılar için fırsatlar barındıran bir ülke ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmanın şimdi tam zamanı” dedi.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

Torunlar GYO’dan 1.5 milyarlık yatırım!

Torunlar GYO, 2016 yılına dair finansal sonuçlarını ve gelecek dönem beklentileri verilerini açıkladı. Torunlar GYO 1.5 milyarlık yatırım yapmayı planlıyor.

Torunlar GYO 2018 sonuna kadar 2 milyar TL yatırım yapacak!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkulde Güç Birliği: Daha Güçlü Türkiye" kampanyasını darbe girişimi sonrası ekonomideki canlılığı devam ettirmek ve gayrimenkul sektörüne ivme kazandırma amacıyla başlattıklarını söylüyor.

TRN AVM Yatırım ile Hastayla Motorlu Vasıtalar birleşti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.ile Hastayla Motorlu Vasıtalar Ticaret ve Sanayi A.Ş. birleşti.

Torunlar 2,1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyor!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: "Torunlar GYO olarak 2016-2018 yılları arasında mevcut ve geliştireceğimiz projeler için 2,1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyoruz" dedi.

torunlar gayirmenkul yatırım ortaklığı Haberi

torunlar gayirmenkul yatırım ortaklığı

Torunlar GYO, Paşabahçe arsasının da portföyüne eklenmesiyle Eylül ayı sonunda 4 milyar TL portföy değeri ve 1.4 milyar TL piyasa değeri ile İMKB 100 endeksinde en değerli 39. şirket oldu.


AVM ve gayrimenkul yatırımları ile Türkiye’nin en geniş portföylerinden birine sahip Torunlar GYO, 2012 yılı 3. çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Torunlar GYO, SPK tarafından yayımlanan finansal raporlama standartlarına uygun olarak hazırlanan konsolide mali tablolara göre 2012’nin dokuz ayında 114.4 milyon TL satış gerçekleştirdi. Bu dönemde 125.5 milyon TL net kâr açıklayan Torunlar GYO kârının büyük bir bölümünü kira gelirlerinden sağladı.


Torunlar GYO, 2012 yılının ilk dokuz ayında kira gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16.3 oranında artırarak, 78.3 milyon TL gelir elde etti. Bu dönemde vergi, amortisman ve faiz...