27 / 04 / 2024

Torunlar Gayrimenkul asansör kazası

Torunlar Gayrimenkul asansör kazası

İSTANBUL'DA 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı. Murat Ustanın ailesi. Mecidiyeköy'deki inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul'den 820 bin lira istiyor...

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yıldız tarafından kuruldu.

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!    

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Cengiz tarafından kuruldu.

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Torunlar GYO'dan 1.3 milyarlık yatırım hedefi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılını 6.4 milyar TL net aktif değer ve 10.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile kapattı.

Torunlar GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı tescillendi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelsiz sermaye arttırımına ilişkin tescil işlemi Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bugün yapıldı.

Torunlar GYO'nun 500 milyon TL bedelsiz sermaye artırımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nı 499 milyon 995 bin 717 liralık bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

Torunlar GYO Antalya Kepez 27 gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO Antalya Kepez 27 gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar'ın asansör kazasında yeni gelişme!

Milli Gazete’nin “Torunlar yaşasın diye evlatlar ölüyor” manşetiyle Türkiye’de vicdanlara seslendiği Mecidiyeköy’deki asansör kazasında yeni gelişme. 10 işçinin hayatını kaybettiği kazada, TOKİ görevlileri hakkında iddianame hazırlandı.

Torunlar GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticisi Şerife Cabbar oldu!

Mehmet Haluk Yükler tarafından yürütülen ancak emekliliği nedeniyle ayrıldığı Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliğ görevini Şerife Cabbar tarafından vekaleten yürütülecek.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Torunlar Gayrimenkul asansör kazası Haberi

Torunlar Gayrimenkul asansör kazası

İSTANBUL'DA 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı. Murat Ustanın ailesi. Mecidiyeköy'deki inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul'den 820 bin lira istiyor. İşte dava dilekçesinden dikkat çeken satırbaşları: 


Kaza işverenin iş güvenliği ve işçi sağlığına ilişkin yükümlülüklerine aykırı davranmasından kaynaklanmıştır. Murat Usta'nın eşi Ayşe, babası Dursun, annesi Gülüşen herhangi bir işte çalışmayıp; kaza neticesinde tek geçim kaynakları olan Usta'nın desteğinden yoksun kalmışlardır. ¦ İnşaatın bir an önce bitirilmesi amacıyla işçiler yeteri kadar dinlendirilmemiş, uzun süreli çalıştırılmıştır. 


Merhumun 8 aylık hamile eşi Ayşe Usta'nın. çocuğunu babasız dünyaya getirecek olması ıstırabını daha da derinleştirmiştir. Düşük tehdidi ortaya çıkarmış, söz konusu riskler devam...