17 / 05 / 2024

Torunlar Grup Amasya Taşova yurt projeleri

Torunlar Grup Amasya Taşova yurt projeleri

Taşova'nın iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun 350 kişilik Kız-erkek öğrenci yurt yapıyor. İş Adamı Bedir Torun ve Oğulları yurt için yatırım yapma kararı alarak yurt sorunu çözdü.

Burger King, Amasya Entegre Tesisi'ni Mart'ta açacak!

TAB Gıda; kendi restoran zinciri Burger King’in et ve patatesi için 4 yılda 800 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor. Grup, Amasya’ya inşa ettiği et entegre tesisini önümüzdeki martta açmaya hazırlanıyor.

Torunlar GYO'dan Antalya'ya otel ve AVM!

Türkiye'nin en büyük AVM yatırımcılarından biri olan Torunlar GYO, bu alanda 2016'da iki önemli projeye başlamaya hazırlanıyor. Grup Antalya'da bulunan Depoo Outlet'in yanına otel ve AVM'yi içeren yeni bir proje için harekete geçti.

Amasya Gümüşhacıköy'deki 10 köyde yol çalışmaları başladı!

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, İl Özel İdaresi tarafından Amasya Gümüşhacıköy ilçesine bağlı 10 köyü kapsayan grup yoluna stabilize yol çalışmasını inceledi.

Amasya'da öğrenciler eski camileri yeniliyor!

Amasya Üniversitesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden bir grup akademisyen ve öğrenci Amasya’nın mimari değerlerini korumak ve yaşatmak için bilimsel araştırma projesi gerçekleştirdi.

Torunlar Grup Amasya Taşova'ya 350 kişilik yurt yapıyor!

Taşova'nın iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun 350 kişilik Kız-erkek öğrenci yurt yapıyor. İş Adamı Bedir Torun ve Oğulları yurt için yatırım yapma kararı alarak yurt sorunu çözdü.

Amasya Taşova'ya 350 kişilik yurt yapılıyor!

Taşovalı iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun, ilçeye 350 kişilik kız-erkek öğrenci yurdu yapıyor. Çalışmaları bizzat takip eden Ömer Torun, Yüklenici firma Yılmaz İnşaat, tüm ekipleri ile çalışmalara başladığını dile getirdi.

Torunlar GYO grup şirketleri hakkında bilgileri yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. grup şirketleri hakkında bilgileri yayınladı.

Atatürk Oto Sanayi’ye Torunlar ve Dumankaya talip oldu!

376 dönümlük Maslak Atatürk Oto Sanayi arazisi için inşaat devleri yarışa girdi. Daha önce Taş Yapı, Nurol ve Doğuş Grup’un da ilgilendiği araziye şimdi de Torunlar ve Dumankaya talip oldu…

Torunlar-Kapıcıoğlu, Ali Samiyen'i 1 milyonTL sermayeyle yapacak!

Torunlar GYO; grup şirketlerinin faaliyet konusu ve sermaye miktarlarını açıkladı. Buna göre Ali Sami Yen projesini hayata geçirecek Torunlar-Kapıcıoğlu ortaklığının sermaye miktarının 1 milyon TL olduğu ortaya çıktı

Torunlar GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 1 milyar TL!

Torunlar GYO, grup şirketleri, yönetim yetkili isimler ve sermaye piyasası araçlarının kote edildiği borsalar / piyasaları açıkladı

Torunlar GYO'da hangi grup şirketinin hissesi ne kadar

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), grup şirketlerinin sermayedeki paylarını açıkladı

Karavil Grup, Diyarbakır'da alçıpan fabrikası kuruyor

Karavil Grup, memleketi Diyarbakır'da Avrupa'nın en büyük entegre kalsit, alçı, alçıpan, yapı kimyasalları ve profil fabrikasını kuruyor...

Amasya'da belediyeden 1 milyon TL'ye satılık arsa!

Amasya/ Merzifon Belediye Başkanlığı arsa satışı gerçekleştirecek. Söz konusu arsaların ihaleleri 7 Aralık Salı günü saat 09.30'da gerçekleştirilecek

Torunlar Grup Amasya Taşova yurt projeleri Haberi

Torunlar Grup Amasya Taşova yurt projeleri

Taşova'da Yüksek Okulun açılması ile öğrenciler için yurt sorunu hat safhaya geldi. Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi,İmam Hatip liselerinde öğrenim gören kız ve erkek öğrenciler için kalacak yer sorun olmaya başlanıştı. Taşova'da açılan Yüksek Okul, yurt sorunu sebebi ile 2015 -2016 yılı için yeni bölümler açamadı. Gerek yeni gelecek öğrenciler, gerekse mevcut öğrenciler Erbaa ve Amasya'ya gidiyorlardı. İşte tam bu nokta da İş Adamı Bedir Torun ve Oğulları yurt için yatırım yapma kararı alarak sorunu çözdüler. 


Öğrenci yurdu olarak yapılan ve Sağlık Meslek lisesine dönüştürülen ve şimdi boş olan 4 katlı binada tadilat yaprak 300 kişilik Erkek öğrenci yurdunu. 2015-2016 Eğiti möğ retim yılına hazır hale geleceğini söyleyen Bedir İbrun; "İlçemizde öğrencilerin kalacağı bir yurdun yoluğu büyük bir sorundu. Yeni...