30 / 04 / 2024

Torunlar GYO gayrimenkul kampanyaları

Torunlar GYO gayrimenkul kampanyaları

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkulde Güç Birliği: Daha Güçlü Türkiye" kampanyasını darbe girişimi sonrası ekonomideki canlılığı devam ettirmek ve gayrimenkul sektörüne ivme kazandırma amacıyla başlattıklarını söylüyor.

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Torunlar GYO, Invest Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Torunlar GYO'nun portföyünde değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşte Torunlar GYO'nun yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Torunlar GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan açıklamaya göre Torunlar GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı.

Torunlar GYO 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Torunlar GYO 2017 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO 2017 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Torunlar GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Torunlar GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı.

Torunlar GYO 2016 kar dağıtım bildirisini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO 2016 kar dağıtım bildirisini yayınladı.

Torunlar GYO gayrimenkul kampanyaları Haberi

Torunlar GYO gayrimenkul kampanyaları

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkulde Güç Birliği: Daha Güçlü Türkiye" kampanyasını darbe girişimi sonrası ekonomideki canlılığı devam ettirmek ve gayrimenkul sektörüne ivme kazandırma amacıyla başlattıklarını söylüyor. Torun, "Bu seferberlikte ekonominin tüm çarklarının uyum içinde çalışması ve herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi tarihi bir sorumluluk. Finansman maliyetinin azaltılması yalnızca gayrimenkul sektörü için değil tüm sektörler ve yatırımcılar için kritik önem taşıyor" diyor. 


15 Temmuz darbe girişiminin ardından GYODER ve Emlak Konut adeta bir ekonomik seferberlik başlattı. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Demeği (GYODER) Başkanı Aziz 1 bir sorumluluktur. Finansman maliyetinin azaltılmasının milli ekonomi seferberliği başlatüğımız bugünlerde yalnızca gayrimenkul sektörü için değil tüm sektörler ve yatırımcılar için kritik önem taşıdığını düşünüyorum" diyor. 


Torun, "Gayrimenkulde Güç Birliği: Daha Güçlü Türkiye" kampanyasını darbe...