09 / 05 / 2024

Torunlar GYO ile TRN AVM

Torunlar GYO ile TRN AVM

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti. Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme bildirimini yayınladı.

Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti.Torunlar GYO - TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Torunlar GYO 2022'nin ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakam...

Torunlar GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Torunlar GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Torunlar GYO, 2020 yılı faaliyetleri Vergi Usul Kanunu (VUK) hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre oluşan zarar nedeni ile kar payı dağıtmayacak.

Torunlar GYO'dan ilk 3 ayda 193.7 milyon TL'lik kar!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Torunlar GYO'nun VUK hükümlerine göre, yasal kayıtlara göre 132 milyon 197 bin 320 TL dönem zararı gerçekleşti. Bu kapsamda oluşan zarar nedeni ile kar dağıtımı yapılmayacak.

Torunlar GYO'dan 2020'de 1.1 milyar TL satış geliri!

Torunlar GYO, SPK standartlarına uygun olarak hazırlanan mali tablolara göre 2020'yi 8.8 milyar TL net aktif değer ve 14.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile tamamladı. Şirketin, faiz, amortisman ve vergi öncesi kârı (FAVÖK/EBITDA) ise 636 milyon TL oldu.

Torunlar GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Torunlar GYO 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Torunlar GYO, Invest Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Torunlar GYO'nun portföyünde değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Torunlar GYO sermayesini 1 milyar TL'ye çıkaracak!

Torunlar GYO sermayesinin 1 milyar TL'ye çıkarılması hususundaki "izin" talebi ile Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edecek.

Torunlar GYO 2017 yılına ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Torunlar GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Torunlar GYO 5.Levent konut fiyatları 2017!

Torunlar GYO 5.Levent konut fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. 5.Levent projesinde 0,57 faiz oranı ile 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Torunlar GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Torunlar GYO, DRT Bağımsız Denetim ile 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 dönemini kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzaladı.

Torunlar GYO'nun sermayesi yükseldi!

Torunlar GYO'nun TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi ile birleşme sonrasında çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'den 500 milyon 4 bin 283,00 TL'ye yükseldi.

Torunlar GYO ile TRN AVM Haberi

Torunlar GYO ile TRN AVM



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti. Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme bildirimini yayınladı.


Kap Açıklaması:

Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...