07 / 05 / 2024

torunlar kiptaş

torunlar kiptaş

Kiptaş Alibeyköy Finanskent 2 için Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile anlaşma imzaladı...

5.Levent Kiptaş satış fiyatları!

Yaklaşık 4 bin konuta yer verilen 5.Levent Kiptaş satış fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Kiptaş 5. Levent ev fiyatları ne kadar?

437 bin metrekare alanda hayata geçirilen 5. Levent projesi Torunlar GYO imzasıyla inşa ediliyor. Kiptaş 5. Levent'te yaklaşık 4 bin konut yer alacak. Peki Kiptaş 5. Levent ev fiyatları ne kadar?

5. Levent Torunlar Kiptaş satılık daire!

Konum bilgisine göre Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 5. Levent Torunlar Kiptaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Torunlar Kiptaş 5. Levent satılık!

Torunlar Kiptaş 5. Levent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Çeşitli sosyal alanların bulunduğu projede 36 ay vade imkanıyla ödeme yapılabiliyor.

Kiptaş ve Torunlar'dan 1.8 milyar TL'lik ortaklık: 5. Levent!

KiPTAŞ ve Torunlar GYO ortak konut projesi için iş birliği yaptı. KİPTAŞ ve Torunlar GYO, 1 milyar 800 milyon liralık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan "5. Levent" projesi için iş birliği yaptı.

Kiptaş 5. Levent Evleri nerede?

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile hayata geçirilen 5. Levent projesi Alibeyköy ’de 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Kiptaş 5. Levent Evleri nerede?

Kiptaş 5. Levent ne zaman teslim edilecek?

Torunlar GYO ve KİPTAŞ ‘ın işbirliği ile hayata geçirilen 5. Levent projesi 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeli ile Alibeyköy ’de yükseliyor. Peki Kiptaş 5. Levent ne zaman teslim edilecek?

Torunlar 5. Levent projesi 4 bin konuttan oluşuyor!

Torunlar GYO, Kiptaş işbirliği ile 4 bin konuttan oluşan, 15 bin kişinin yaşayacağı ‘5. Levent’i inşa ediyor. Proje, TEM Alibeyköy kavşağında 1.8 milyar liraya yapılacak.

KiPTAŞ ve Torunlar GYO ortak konut projesi için iş birliği yaptı!

KiPTAŞ ve Torunlar GYO, 1 milyar 800 milyon liralık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan "5. Levent" projesi için iş birliği yaptı.

Torunlar 5.Levent 2 gün sonra resmen satışta!

Torunlar GYO'nun Kiptaş öncülüğünde geliştirdiği 5.Levent projesinin lansmanı 16 Nisan perşembe günü yapılıyor. Kiptaş Finanskent 2 arazisinde yükselen 5.Levent projesi resmen satışa sunuluyor.

Torunlar GYO 5. Levent daire fiyatları!

Torunlar GYO 5. Levent daire fiyatları metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlangıç gösteriliyor. Eyüp Alibeyköy'de Kiptaş Finanskent 2 arazisinde inşa edilecek olan projede toplam 4 bin 64 adet bulunuyor.

Torunlar 5. Levent fiyat listesi!

Torunlar 5. Levent fiyat listesine göre projedeki daireler metrekare bazında 4 bin 950 TL'den başlıyor. Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen proje Kiptaş Finanskent 2 arazisinde yükseliyor.

Torunlar 5. Levent satılık!

Torunlar 5. Levent satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Eyüp - Alibeyköy lokasyonunda hayata geçirilen proje Kiptaş Finanskent 2 arazisinde yükseliyor.

torunlar kiptaş Haberi

torunlar kiptaş

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama;


KİPTAŞ'ın, arsa alımı, kat karşılığı sözleşmesi, vb. yöntemlerle hak sahibi ve maliki olduğu İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Güzeltepe (Alibeyköy) Mahallesi, Çobançeşme Mevkiinde ekli imar durumunda gösterilen 515.977,11 m2 yüzölçümlü alan üzerinde, KİPTAŞ'ın uygun göreceği ve onaylayacağı proje uyarınca, tüm masraf ve giderleri YÜKLENİCİ tarafından karşılanmak üzere KİPTAŞ Finanskent 2. Etap İnşaatlarının Kat Karşılığı Usulü ile Yapılması İşi için gerekli ÇED raporu, jeoteknik etüt raporu, plan ve projelerin hazırlanması, ilgili belediye ve İdarelerden onaylarının ve her türlü ruhsatlarının alınması ile onaylı projelerine, mahal listesine göre bağımsız bölümler (konut - ticaret, dini tesis, okul, Üniversite ve Sosyal Donatı Binaları) ile ve ortak alanlarının inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işlerinin, İmar Yolları, Rekreasyon Alanı ve Yeşil Alanlardaki...