17 / 05 / 2024

Toskana nerede

Toskana nerede

Pisa, Lucca, Floransa, Siena... Her köşesi ayrı bir hikaye barındıran, geçmişten geleceğe bir köprü kuran Toskana tam bir açıkhava müzesi. Ortaçağ'ı günümüze taşımayı başaran Toskana doğası, tarihi ve mutfağıyla efsane olmaya hak kazanmış...

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan projede ev fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Toskana Orizzonte Konutları nerede?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen Toskana Orizzonte Konutları projesi 187 villa ve 16 mağazadan meydana geliyor. Projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Peki Toskana Orizzonte Konutları nerede?

Toskana Orizzonte Evleri nerede?

Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor. Peki Toskana Orizzonte Evleri nerede?

Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak inşa edilen Toskana Orizzonte Konutları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Toskana Orizzonte'de konutların metrekaresi 2 bin 500 dolardan başlıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçirilen Toskana Orizzonte'de teslimlerin bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Başakşehir Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Peki Başakşehir Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Toskana Orizzonte'de 3 ile 7 oda arasında değişen villa seçenekleri bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte nerede?

Sancaklar Camii Büyükçekmece'de nerede?

Sancaklar Camii nerede? Sancaklar Camii Büyükçekmece adresi nedir? Sancaklar Camii Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne nasıl gidilir? Sancaklar Camii Büyükçekmece'de nerede? İşte tüm bu sorulara cevap veren haberimiz...

Sancaklar Camii nerede?

Sancaklar Camisi nerede? Sancaklar Camisi'ne nasıl gidilir? Sancaklar Camii'ne nasıl gidilir? Büyükçekmece Toskana Vadisi Sancaklar Camii nerede inşa edildi? Sancaklar Camii nerede? İşte tüm bu soruların cevapları, haberimizde yer alıyor...

Toskana Vadisi Evleri nerede

Toskana Vadisi, Emaar Türkiye'nin Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzaralı projesi... İşte Toskana Vadisi'ne ulaşım için kroki ve haritalar, işte Toskana Vadisi iletişim bilgileri...

Kozaşehir nerede, nasıl gidilir

2012 yılının Mart ayında tamamlanması ve konut teslimlerinin yapılması hedeflenen Kozaşehir nerede, nasıl gidilir Garanti Koza tarafından inşa edilen projede fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor

Toskana nerede Haberi

Toskana nerede

Pisa, Lucca, Floransa, Siena... Her köşesi ayrı bir hikaye barındıran, geçmişten geleceğe bir köprü kuran Toskana tam bir açıkhava müzesi. Ortaçağ'ı günümüze taşımayı başaran Toskana doğası, tarihi ve mutfağıyla efsane olmaya hak kazanmış.


Pek hevesliydim, Rönesans'ın merkezi Toskana'ya gitmeye. Türk Hava Yolları, Pisa'ya direkt uçuş düzenlemeye başlayınca şart oldu o güzel topraklara gitmek, iyi de oldu açıkcası. Rönesansı bugüne taşıyan Toskana, Ortaçağ'dan kalma binaları, katedralleri, sokakları, yemekleriyle insana başka bir dünyanın kapılarını açıyor. İtalyanlar şehirlerinin tarihi dokusunu büyük bir özenle korumuş. Pisa, Lucca, Floransa ve Siena'yı kapsayan bu gezide gördüğümüz mimari standart bunu gözler önüne seriyor. Ortaçağ'dan kalan binalarda yaşıyor, çalışıyor İtalyanlar. Elbette yeni binalar da var. Ama hiçbiri sırıtmıyor, hepsi tarihi dokuya çok uygun şekilde projelendirilmiş. "Toskana'da bulunduğumuz süre...