13 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri

Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri

Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede evlerin fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Toskana Orizzonte iletişim!

Başakşehir ’ de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin lansmanı dün gerçekleşti. Başakşehir Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte iletişim!

Başakşehir ’ de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Başakşehir Toskana Orizzonte projesinin lansmanı dün gerçekleşti. Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte 30 Eylül teslim edilecek!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte, 200 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. Büyükçekmece Göl Vadisi içerisinde konumlandınlan bir villa projesi olan Toskana Orizzonte, tamamı tek katlı.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte, 200 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. Projede 16 adet mağaza da yer alıyor.

Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin ilk etabı bu yıl teslim edilecek. Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgileri!

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım!

Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı işbirliği ile inşa ediliyor. Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Toskana Orizzonte Evleri ulaşım!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte: Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat!

Toskana Orizzonte projesinde merdiven inip çıkmak zorunda kalmadan tüm odalara ulaşabilme imkanı sunan tek katlı villa yaşamı sizleri bekliyor. Yatay yaşam konsepti ile hazırlanan Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri Haberi

Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri

5.400 metrakere kapalı ve 10.500 metrekare açık alandan oluşan Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü'nün yer aldığı Toskana Orizzonte projesi 100 araçlık otopark, 16 mağazadan meydana geliyor.


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen Toskana Orizzonte projesinde yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor. Proje içerisinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor.


Toplam 187 adet villanın yanı sıra 16 adet mağaza bulunan Toskana Orizzonte projesinde 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alanı yer alıyor. 


Toskana Orizzonte projesinde konutların fiyatı 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor.Projenin 1. etabında teslimlerin Eylül 2015, 2. etabında ise Haziran 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.


Sosyal ortak kullanımlar arasında projede SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş ve jogging parkurları,...