29 / 06 / 2024

Toskana Otoyol İnşaatı

Toskana Otoyol İnşaatı

İtalya’nın tatil cenneti Toskana’da bozulmamış plajları, göçmen kuşları ve eski köyleri ile tatilcilerin gözdesi olan Maremma bölgesine bir yol inşa etme planı siyasetçilerden ünlü isimlere bölgenin müdavimlerinin tepkisini çekti

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Toskana İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toskana İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Kerem Şirolu tarafından kuruldu.

Limak, Ufa otoyol inşaatına başlıyor!

Limak'ın Marashstroy ile beraber 2017’de imzaladığı, Rusya Federasyonu’na bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde 33,5 milyar rubelik Ufa Otoyol İnşaatı Pazartesi günü başlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da otoyol inşa edecek!

Saraybosna’daki otoloun 20 kilometrelik kısmını 355 milyon Euro’luk yatırımla tamamlayan Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da da otoyol inşa etmeyi hedefliyor.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat'tan otoyol projeleri anlaşması!

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin acı günü! Hüsniye Batum vefat etti!

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin CEO'su K. Yavuz Batum'un annesi Hüsniye Batum vefat etti. Otoyol Yatırım Ve İşletme A.Ş. ve Makyol İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

3. köprü otoyol inşaatında hırsızlık!

3. köprü otoyol inşaatının Çekmeköy'de bulunan şantiyesine giren hırsız, asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu ve 6 adet elektronik beyini çaldı.

Doğuş ve Gülsan İnşaat'tan Kazakistan'a ortak otoyol projesi!

Doğuş İnşaat ve Gülsan İnşaat, dünyanın en geniş yüzölçümüne sahip ülkelerden biri olan Kazakistan'ın doğusu ve batısı arasındaki otoyol inşaatı için işbirliğine gitti...

Tebriz Metro Hattı'nı Ankaralı Bergiz İnşaat inşa edecek!

İran, en önemli altyapı projelerini Türklere vermeye başladı. Bin 300 kilometrelik otoyol projesinin ardından 850 milyon dolarlık Tebriz Metro Hattı'nı da Ankaralı Bergiz İnşaat yapacak

Çin'de otoyol inşaatında toprak kayması: 19 ölü!

Çin'in Şaanşi eyaletinde meydana gelen toprak kaymasında 19 kişi hayatını kaybetti. Eyaletteki Yan'an kentinde otoyol genişletme inşaatında meydana gelen heyelanda, 19 kişinin öldüğü, iki kişinin de yaralandığı belirtildi...

Cengiz İnşaat'ın Bosna'daki otoyol inşaatının duvarı çöktü!

Cengiz İnşaat'ın Bosna-Hersek'te yapımını üstlendiği otoyol projesinde çökme yaşandı.Balkanlar'ı Avrupa'ya bağlayan 5C koridoru otoyolu projesinin Vlakovo-Lepenitsa arasında Cengiz İnşaat'ın üslendiği kısmın 120 metre kadar uzunluktaki destek duvarı çöktü

Toskana Otoyol İnşaatı Haberi

Toskana Otoyol İnşaatı

Şimdi bu isimler yolun inşatını engellemek için sivil itaatsizlik planlıyor. Ünlü müzisyen Mick Jagger’dan Sting’e, Hollanda Kraliçesi Beatrix’e kadar birçok tanınmış ismin tatilini geçirdiği bölgede 1 milyar Sterlin bütçeli bir yol inşa edilmesi projesini hükümet onayladı.


Prens Nicola Caracciolo, eski başbakan Giuliano Amato’nun da aralarındaki bulunduğu birçok siyasetçi ve ünlü isim inşaatı engellemek için yolları kapatabileceklerini, protesto gösterileri düzenleyeceklerini...