01 / 05 / 2024

Toskana Vadisi satılık daire

Toskana Vadisi satılık daire

Tek katlı villa yaşam konsepti olarak tasarlanan Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesinde yer alan konutların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Vadisi satış ofisi!

Toskana Vadisi satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 187 tane villadan meydana gelen projede 95 bin dolardan başlayan peşinatlarla ödeme imkanı sunuluyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Toskana Orizzonte satılık konut!

Toskana Orizzonte satılık konut fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede olan proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte satılık villa!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül'de teslim edilecek. Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı.

Toskana Vadisi satılık daire Haberi

Toskana Vadisi satılık daire

Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında yükselen Toskana Vadisi Evleri İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 8 farklı tipte toplam 184 adet daireden meydana geliyor. 


Deniz ve göl manzarasına sahip konutların yer aldığı Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri 'nde konut teslimlerinin 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projesinin ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 75'ini teslimde ödeme imkanı sağlıyor. 


Emaar Yapı Toskana Vadisi projesinde konut fiyatları 580 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 260 bin dolara kadar yükseliyor. 5 bin 400 metrekare kapalı, 10 bin 500 metrekare açık sosyal tesis alanına sahip proje 1.068 dönüm alan üzerinde yayılıyor.


Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri; spa ve güzellik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, açık tenis, squash, padel kortları ve özel stüdyo dersleri, basketbol ve futbol sahaları,...