20 / 05 / 2024

tosya huzurevi inşaatı son durum

tosya huzurevi inşaatı son durum

Kastamonu Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş, yapımı devam eden huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Ateş, huzurevinin Avrupa standartlarında inşa edildiğini söyledi...

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Tosya Yaren İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tosya Yaren İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yıldırım tarafından kuruldu.

İzmit'te huzurevi inşaatı valiliğe takıldı!

İzmit Belediyesi’nin huzurevi arazisinde yer alan 300 metrekare arazi için 300 bin lira talep ettiği gündeme geldi. Konu TBMM'de tartışıldı.

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Tokat Zile Huzurevi inşaatında sona gelindi!

İl Müdürü Mahmut Özdemir, Zile'de yapımı devam eden Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu 65 kapasiteli avlu tipi olarak planlanan Huzurevi'nde yapım işleri sona yaklaşırken, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yerinde incelemelerde bulundu.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Samsun'daki Vezirköprü Huzurevi inşaatı mecliste konu oldu!

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Vezirköprü Huzurevi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek sorularını Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu.

Kırşehir'de huzurevi inşaatında göçük!

Kırşehir'de Bağbaşı Mahallesindeki huzurevi inşaat şantiyesinde saat 13.00 sırasında göçük meydana geldi. Hazır beton dökümü sırasında oluşan göçükte ilk belirlemelere göre 4 işçi yaralandı.

Bursa Maksem'e huzurevi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Bursa’nın köklü ailelerinden olan Gökçen Ailesi tarafından Maksem Ali Paşa Mahallesi’nde yaptırılan huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

tosya huzurevi inşaatı son durum Haberi

tosya huzurevi inşaatı son durum


Kastamonu Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş, yapımı devam eden huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.


Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşaatına başlanan ve kaba inşaatının bitirilip çatısının kapatılmasının ardından bakanlığa devredilen huzurevi için ödenek ayrılmış ve ihale edilmişti. İhaleyi alan yüklenici firma, huzurevi inşasına hızla devam ederken Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş inşaat alanında incelemelerde bulundu. İnşaatı sürekli takip ettiklerini belirten Ateş, “Yüklenici firmanın inşaatı bitirme süresi 300 gün. İnşaat bitirilip huzurevi hizmet vermeye başladığında 60 yaş üstünde 75 kişi hizmet alacak. Kompleks olarak inşa edilen huzurevinde kalacak olan büyüklerimiz sosyal alanlarda vakitlerini en güzel şekilde geçirecekler. Çocuklarına ve gençlerine sahip çıkan bizler aile büyüklerimize de...