04 / 05 / 2024

tosya myo ek bina

tosya myo ek bina

KASTAMONU Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte Tosya Meslek Yüksekokulu ek bina inşaatında inceleme yaptı.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO'nun ek hizmet binası açıldı!

Ankara Beypazarı ilçesinde Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu I(MYO) ek binası hizmete açıldı. Açılış konuşmasını Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş yaptı.

Tosya Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılıyor!

KASTAMONU Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte Tosya Meslek Yüksekokulu ek bina inşaatında inceleme yaptı.

Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar MYO'ya ek bina yapıldı!

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde yapımı devam eden Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü ek binası Nisan ayında tamamlanarak öğrenci kabul etmeye başlayacak.

Düzce Üniversitesi Cumayeri MYO'ya ek bina inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi Cumayeri MYO ek bina inşaatı için ilk adım atıldı. Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna gerekli girişimleri yaparak Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile ek bina için protokol imzaladı.

ADÜ Köşk MYO'ya ek hizmet binası ve yurt yapılacak!

İmam-Hatip Pansiyonu ve Kültür Merkezi projesinde değişiklik ile ADÜ Köşk MYO öğrenci potansiyeli düşünülerek ADÜ Köşk MYO'ya Ek Hizmet Binası ve Öğrenci Yurdu yapılması kararlaştırıldı.

Tosya’da vatandaşlar köy yerinin değişmesini istiyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, ceviz ağaçlarının çokluğu nedeni ile Cevizli Köyü olarak ta bilinen Karapürçek Köyü sakinleri, yol ve arazi şartlarından dolayı köyün yerinin değiştirilmesini istiyor.

Balıkesir Sındırgı MYO ek bina inşaatı devam ediyor!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki meslek yüksekokulu ek bina inşaatı devam ediyor. Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve hayırsever işadamı Zühtü Kandemir'in ortaklaşa yaptırdığı dört katlı binanın büyük bir bölümünün tamamlandı...

Amasya Üniversitesi Suluova MYO'nun ek bina temeli atıldı!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Suluova MYO bahçesinde düzenlenen törende, Amasya Üniversitesi'nin yeni kurulan genç bir üniversite olmasına rağmen il ve ilçelerde hızlı bir şekilde örgütlenmesini yaptığını söyledi....

Seranit, DRC ile Altın Çekül Ödülünü aldı!

 Seranit tarafından geliştirilen yeni nesil ısıtma sistemi niteliğindeki  Seranit DRC Isıtma Sistemi, Altın Çekül Ödülünü kazanarak 2011 yılında Türk yapı sektörünün en iyi ürünü seçildi....

Sukar Yalıtım düzayak banyo ile Gümüş Çekül ödülü kazandı!

Sukar Yalıtım, geliştirdiği düzayak duş sistemi ile hayatın kolaylaşmasına önemli bir imza attı. Sukar Düzayak Duş Sistemi, akılcı çözüm sunması, pratikliği, kurulum ve kullanım kolaylığı nedeni ile  fuarda Gümüş Çekül 2011 ödülü kazandı

Melih Gökçek: Hıdırlıktepe'de dev bir müze yapacağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gelecekte en büyük projelerinin Hıdırlıktepe olduğunu, buraya 50 bin metrekarelik büyük bir müze yapacaklarını bildirdi.

Emek Sineması'nda bu akşam Ekümenopolis filmi gösterilecek!

Bu akşam 18:30'da Taksim Tramvay Durağı'nda tüm İstanbulluları buluşmaya çağıran Varyete, 30. İstanbul Film Festivali'nde ulusal yarışmaya katılan ilk belgesel olan Ekümenopolis filmini Emek Sineması perdesinde gösterecek

tosya myo ek bina Haberi

tosya myo ek bina

KASTAMONU Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte Tosya Meslek Yüksekokulu ek bina inşaatında inceleme yaptı.


Prof. Dr. Aydın, "Önce ilk binayı sonra da ikinci 6 katlı ek binayı kendi imkanları ile tamamlamak kolay bir iş değil. Tosya’nın bu nedenle her zaman üniversitemizde ayrı bir sevgisi ve yeri vardır" dedi. Rektör Aydın, ek binanın Eylül veya Ekim ayında hizmete girmesiyle öğrenci sayısının 3 binlere ulaşacağını söyledi. Rektör Aydın, "Ek binanın bir an önce hizmete girmesi gerek. Bu konuda üniversite olarak şüphesiz biz de imkanlar ölçüsünde gereken maddi katkımız olacaktır" dedi.


Belediye Başkanı Kazım Şahin de Meslek Yüksekokulu binalarının hemen yanına belediyeden yurt yapımı şartlı yeni bir alanın satıldığını ve yine gelecekte kurulacak Devrez...