18 / 05 / 2024

tottenham alfemo mağazası nerede

tottenham alfemo mağazası nerede

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı. Alfemo, Londra’da ünlü futbol kulüplerinden Tottenham’a komşu oldu...

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Alfemo Panama'da mağaza açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, yurtdışındaki hızlı büyümesini Panama’da hizmete açtığı mağaza ile sürdürüyor. Panama Colon Free Zone’da açılan konsept Alfemo Mağazası, 2 katlı ve 1310 m2’lik bir alana sahip...

Alfemo, Mısır'da üçüncü mağazasını açtı!

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha'daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire'de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars MalVda hizmete açtı.

Alfemo Mısır’da 3. mağazasını açtı!

Alfemo 3. ve en büyük konsept mağazasını başkent Kahire’de dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran ve Kahire’nin en gözde alışveriş merkezi olan “City Stars Mall”da hizmete açtı.

Alfemo, Avrupa’daki büyümesini İngiltere’de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo Avrupa’daki büyümesini 2013 yılında Türkiye mobilya ihracatında 9. sırada yer alan İngiltere’ de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor.

Alfemo, Londra’da ilk mağazasını açtı!

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı. Alfemo, Londra’da ünlü futbol kulüplerinden Tottenham’a komşu oldu...

Alfemo yeni mağazasını Şanlıurfa'da açtı!

Alfemo, Şanlıurfa'ya ödüllü tasarımlar da dahil olmak üzere tüm ürünlerin sergileneceği 3 katlı mağazasını açtı...

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

tottenham alfemo mağazası nerede Haberi

tottenham alfemo mağazası nerede


İngiltere Distribütörlüğünü Açıl Group’un yaptığı Alfemo’nun açılış kurdelesini, İşçi Partisi Edmonton Milletvekili Andy Love, Haringey Belediye Başkanı Sheila Peacock, Türkiye’nin Londra Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Reyhan Yılmaz, Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Açıl Group yöneticileri Şükrü ve Veyis Açıl birlikte yaptı.


"KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN 60 ÜLKEYE İHRACAT"


Ramazan Davulcuoğlu halen dünyanın farklı coğrafyalarında 35’ten fazla ülkede mağazalar açtıklarını belirterek, bunun yanısıra 60’ın üzerinde ülkeye de ihriaat gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Alfemo’nun kuruluşundan bu yana, kaliteden ödün vermeden, modern teknolojiler kullanarak dünya trendlerini Türk kültürüyle yorumlayıp, tasarım harikası ürünleri uygun fiyatlarda müşterilerin beğenisine sunduğunu belirten Davulcuoğlu sektörde moda ve trend oluşturma konusunda iddialı olduklarını ifade etti.


Alfemo Londra’da, yatak odasından yemek odasına, genç odasından oturma gruplarına kadar geniş ürün yelpazesi ile bir evin...