04 / 05 / 2024

Tour Odeon Kulesi en pahalı ev

Tour Odeon Kulesi en pahalı ev

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanı sıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor. İşte 25 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

İşte Monaco'daki dünyanın en pahalı evi!

Dünyanın en pahalı evi Monaco Tour Odeon Kulesi'ndeki Sky Penthose oldu. Mimar Alexandre Girald tasarlanan dairenin satış fiyatı ise 400 milyon dolar.

Küçük Çamlıca Korusu'na televizyon ve radyo kulesi mi yapılıyor?

Küçük Çamlıca Korusu'na sessiz sedasız televizyon ve radyo kulesi inşaatı yapımına, meslek odalarından ve demokratik kitle örgütlerinden tepki geldi.

1943 yılında Eğitim Bakanlığı, tarihi Odeon binasını satın alacak!

1943 yılında Eğitim Bakanlığı, İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi Odeon binasını Akşam Sanat Mektebi tesis etmek üzere satın almaya karar vermiş ve bina sahipleriyle 167 bin lira üzerinden pazarlık yapmış.

Edirne'deki Makedonya Kulesi restore edilecek!

Roma İmparatorluğu döneminde kentin korunması için yapılan kalenin dört büyük surundan biri olan Makedonya Kulesi restore edilecek.

1998 yılında Kız Kulesi restore edilecek!

1998 yılında Kız Kulesi'ni işletmek üzere Kültür Bakanlığı'ndan 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, Kız Kulesi'ni 3 milyon dolara (754 milyar lira) restore ederek kuleyi turizme kazandıracakmış.

TİKA Hamidiye Saat Kulesi'ni restore edecek!

TİKA, Trablus Belediyesi Tarihi Eserler Komitesi ile işbirliği yaparak Lübnan'ın Trablus şehrinde bulunan Hamidiye Saat Kulesi'nin restorasyonunu gerçekleştirecek" denildi.

Trablus'taki tarihi saat kulesi restore edilecek!

TİKA, 1901'de II. Abdülhamid'in tahta çıkışının 25. yılı anısına Lübnan'ın Trablus şehrinde yaptırılan Hamidiye Saat Kulesi'ni restore ettirecek.

Düzce'ye saat kulesi yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Celalettin Özdal Parkı’nda başlatılan çalışmalar devam ederken Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan kavşağa ise yeni bir saat kulesi yapılıyor.

Edirne Makedon Kulesi'nin tadilat çalışmaları ne zaman bitecek?

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, temizlik çalışması yapılan Makedon Kulesi ve tadilat çalışmaları devam eden Sokullu Hamamı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

2000 yılında Galata Kulesi'nin dış cephe onarımı bitmiş!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun kararları doğrultusunda başlatılan Galata Kulesi'nin dış cephe onarımı ve temizliği 2000 yılında tamamlanmış. Onarım çalışmaları için 235 milyar lira harcanmış.

Antalya EXPO Kulesi'nin temeli Haziran ortasında atılacak!

100 metre 70 santim yüksekliğinde yapılacak EXPO Kulesi’nin ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalandı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, haziran ayı ortasında temelin atılacağını söyledi...

Antalya EXPO Kulesi'nin ihalesi yapıldı!

EXPO 2016 Antalya’nın kalıcı simgelerinden biri olan 100 metre 70 santim yüksekliğinde yapılacak EXPO Kulesi’nin ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalandı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, haziran ayı ortasında temelin atılacağını söyl

Antalya EXPO Kulesi Şubat 2016'da tamamlanacak!

Expo 2016 Antalya’nın kalıcı simgelerinden biri olan 100 metre 70 santim yüksekliğinde yapılacak EXPO Kulesi’nin ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalandı. Haşmet Suiçmez, haziran ayı ortasında temelin atılacağını söyledi.

Tour Odeon Kulesi en pahalı ev Haberi

Tour Odeon Kulesi en pahalı ev

Japonya: Dağın eteklerinde, bambu ormanı içindeki eve sahip olmak isteyenler 9 milyon doları gözden çıkarmak zorunda.


Norveç'te 9.5 milyon dolara alıcısını bekleyen İngiliz mimarisine sahip ev, Bergen şehrinde bulunuyor.


Meksika'da Cabo San Lucas'taki villa, 13.5 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor.


Hindistan'ın Mumbai kentindeki 14 yatak odalı malikane 21.8 milyon dolarlık fiyatıyla satış listesinde bulunuyor.


Bahamalar'daki Cennet Adası'nda kendi golf sahip olan ev 22 milyon dolara sahibini bekliyor.


Almanya'da Lorelei Vadisi'ndeki içinde bir de havuz bulunan villaya sahip olmak için 22.3 milyon dolara ihtiyacınız var.


Filipinler'deki 9 yatak odalı evin fiyatı 22.5 milyon dolar...


Brezilya'nın Sao Paolo kentindeki 'L'essence Jardins' apartmanının fiyatı 23 milyon dolar


Avustralya'daki bir evin fiyatı 30 milyon dolar...


Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'daki köşk, 30 milyon dolara satışa çıkarıldı.


Kanada'da doğayla iç içe bir atmosferde yaşamak...