04 / 05 / 2024

Tower Life Gayrimenkul

Tower Life Gayrimenkul

Tower Life Yönetim Kurulu Başkanı Selen Almaç Deniz, son yılların en karlı yatırım aracı haline gelen perakende sektörüne ilginin hızla arttığını ifade ederek, yeni yatırımcılara doğru lokasyon uyarısı yaptı...

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köse tarafından kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol GYO Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Life İskan Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Life İskan Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Bağcılar'da Mohammadreza Momenı tarafından kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Tower Life Gayrimenkul Haberi

Tower Life Gayrimenkul

Perakende sektörü yerli ve yabancı yatırımcılar için karlılığını sürdürürken, uzmanlardan yeni girişimcilere altın değerinde tavsiyeler veriyor. Ülkede bir çok sayıda marka ve kurumun yatırım danışmanlığını yapan Tower Life Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Selen Almaç Deniz uluslararası ve yerel perakende şirketin girdiği 'Rastgele yolların' yatırımcıyı kötü sonlara sürüklediğini belirtti. 

Selen Almaç Deniz, franchise sektörünün Türkiye ve çevresinde yıldızının parladığını söyledi. Deniz, "Büyük-küçük ölçekli birçok marka franchise sistemine girip başarı elde edince sanki her marka girdiği rastgele bir yoldan başarı elde edebilecekmiş gibi düşünülüyor. Oysa girilen bu 'rastgele yol'da birçok markanın işi hiç de rast gelmiyor. Sırf bu hataları yüzünden sektörde önemli oyuncular olabilecek markalar kapandı veya en iyi ihtimalle değer kaybettiler. Değer kaybedenler de sütten ağızları yandığı için yoğurdu üfleyerek yemeye...