21 / 07 / 2024

town center otel

town center otel

Hızla büyüyen AVM sektöründe yeni yatırımlar kadar kapanan ve şekil değiştiren AYM'ler olduğunu da sık sık vaptıgımız haberlerle gündeme getiriyoruz. Şekil değiştiren AVM'lere bir yenisi daha eklendi.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Gebze Center AVM'nin değeri belli oldu!

Doğuş GYO Gebze Center AVM, Otel ve ek binalarının toplam değeri 719 milyon 869 bin 794 TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri 849 milyon 446 bin 357 TL olarak açıklandı. 

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Gebze Center AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Center AVM'nin satışı iptal edildi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, otel ve ek binalar ile arsanın Hüsnü Özyeğin'in sahibi olduğu Seyir Gayrimenkul Yatırım'a satışının iptal edildiğini açıkladı.

Gebze Center AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM, otel ve ek binalara 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Center AVM'nin satış sözleşmesi değiştirildi mi?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar ile 1 adet arsanın satış sözleşmesi hakkında açıklama yaptı...

Gebze Center AVM'nin satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM ve Otel binasını KDV hariç 102 milyon 500 bin Euro peşin bedelle  Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye satmıştı...

Gebze Center AVM'nin satışı onaylandı!

Doğuş Holding'in 102.5 milyon euro karşılığında satışı için Seyir Gayrimenkul Yatırım AŞ ile anlaştığı Gebze Center Alışveriş Merkezi, otel binası ve ticari alanlarının satış işlemi onaylandı. 

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Gebze Center AVM 2017 değerleme raporu!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Gebze Center AVM, otel ve ek binalara ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Gebze Center AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar Projesine" ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Aksa Jeneratör Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da 13-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı 408 yerli ve yabancı katılımcı firmaya ev sahipliği yaparak, 27’nci kez Türkiye’den ve dünyadan binlerce profesyoneli bir araya getirdi.

town center otel Haberi

town center otel


Bakırköy'de İncirli Caddesi üzerinde bulunan 10 yıllık alışveriş merkezi Town Center, bölgede açılan pek çok büyük AVM’nin rekabetine dayanamadı. Yaklaşık 55 civarında mağazanın bulunduğu AVM’de yiyecek dışında neredeyse tüm mağazalar son birkaç ayda kapatıldı. Aldığımız bilgilere göre Denge İnşaat Kiralama, yatırımcısı olduğu Town Center’ın yerine otel yapmayı planlıyormuş. Yatırımcılar binayı yenilemekle tamamen yıkmak arasında henüz karar verememişler. Yerli yabancı otel gruplarıyla görüşen Denge İnşaat Kiralama, marka konusunda da net bir karar verebilmiş değil. 13 bin 400 metrekare kapalı, 35 bin 500 metrekare açık alana sahip AVM binasının bulunduğu lokasyonda 285 odalı bir otel yapılması...