10 / 05 / 2024

Town Ofis ön talep

Town Ofis ön talep

Keleşoğlu imzası taşıyan ve İstanbul'un yeni merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen Townofıs'te, ön talep toplanmaya devam ediliyor. Projede metrekare fiyatları 4 bin 300 liradan başlıyor.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Van 407 dükkan ihalesi bugün!

TOKİ Van Erciş Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis İnşaat İhalesi bugün yapılacak..

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cansu Pekintürk Düzcükoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

İstMarina Ofis'te ön talep başladı!

İstanbul Kartal'da Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.

İstMarina ofis ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

İş GYO Güneşli ofis binasının satışı gerçekleşti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Güneşli Ofis Binasının Satışının Tamamlanması hakkında bildirim yayınlandı.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm inşaat'a sattığını duyurdu.

Town Ofis ön talep Haberi

Town Ofis ön talep

Keleşoğlu imzası taşıyan ve İstanbul'un yeni merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen Townofıs'te, ön talep toplanmaya devam ediliyor. Metrekare başma 4 bin 300 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan Townofıs'in 1+1 home ofisleri ise 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Havalimanına 3 dakikalık mesafede bulunan j Townofıs Kuyumcukent'e ve Merkez Bankası İstanbul veznesi ile birlikte yeni başlayacak olan Altın Borsa'sına komşu konumda. 1+1 home ofislerin 53 metrekareden başladığı Townofis projesinde, 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark bulunuyor. Ofıs sahiplerine sekreterlik, baskı, resepsiyon ve IT hizmetleri gibi çeşitli /İmkanlar sunan projede yer alan ofislere...