03 / 05 / 2024

Toya Gayrimenkul destek

Toya Gayrimenkul destek

Toya Gayrimenkul, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, İstanbul’daki 7 seçkin projesi ile katılıyor.

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Boss4 Gayrimenkul ev almak isteyenlerin gündeminde yer alan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 4 projesiyle destek verdiğini duyurdu.

Hükümetten ev satan pazarlamacıya 600 bin lira destek! Organizasyon yapana ise 1 milyon 200 bin

Ticaret Bakanlığı gayrimenkul hizmetlerine vereceği desteklerle ilgili açıklama yaptı. Yurt dışına konut pazarlayan emlakçılara yıllık 600 bin lira destek verilecek.

Yurt dışında gayrimenkul satışına 600 bin TL destek! Ticaret Bakanlığı resmen açıkladı!

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları uyarınca, konut, ticari ve diğer taşınmaz alanlarında gayrimenkul hizmeti sunan Türkiye'deki yerleşik şirketler, diğer kurum ve kuruluşlara destek sağlanacak. 

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Emlak sektörü destek bekliyor!

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gülçiçek, emlak sektörüne de destek sağlanması gerektiğine dikkat çekerek, sektörde yaşanan mağduriyetlere değindi.

Vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısı TBMM'de!

Ülke genelindeki vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısına ve pandemi döneminde gelir kaybı yaşayan bu işletmelere destek olunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul sektöründen teşvik beklentisi!

Gayrimenkul sektörü, mevcut inşaat yatırımlarının sorunsuz sürmesi ve yeni projelerin devreye alınabilmesi için doğrudan birinci el konutlar üzerinden destek verilmesini bekliyor

Birinci el konutlara destek bekliyorlar!

Gayrimenkul sektörü, yeni proje inşaatların hayata geçirilmesi ve inşaat yatırımlarının devam edebilmesi için birinci el konutlara destek verilmesini istiyor.

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Evleri ağır hasarlı depremzedelere destek kanunu kabul edildi!

Ekonomide düzenlemeler içeren torba kanun teklifinin 11 maddesi kabul edildi. Teklife göre, faaliyette olan gayrimenkul yatırım ortaklıkları, Kamu İhale Kanunu'na tabi tutulmaması ve depremde evleri hasar gören afetzedelere destek sağlanması amaçlanıyor...

Gayrimenkul sektörünün uluslararası pazarlara açılması için destek!

Ruhsar Pekcan, "Gayrimenkul, lojistik, gastronomi, perakende ve konaklama sektörlerimizin uluslararası pazarlara açılmasına ve bu pazarlarda rekabet gücü kazanarak kalıcı olmalarına yönelik harcamalara destek vermeyi sürdürüyoruz" dedi.

Edip Gayrimenkul Nisan ayında kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, kiracılarının nakit akışlarını yönetebilmeleri, planlama yapabilmeleri ve istihdama destek verebilmeleri için 2020-Nisan ayında kira alınmamasına karar verdi.

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Toya Gayrimenkul destek Haberi

Toya Gayrimenkul destek

Kampanya kapsamında Toya Moda, Toya Downtown, Toya Vista, Toya Next, Avcılar Park, Q Studio ve QENT İstinye projeleri 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile satışa sunuluyor. Kampanya 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak ve kampanyada satılacak konutlar için peşinat yüzde 25 yerine yüzde 20’ye indiriliyor. 


Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörünün mevcut durumdan minimum seviyede etkilenmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen bu kampanyaya katılan Toya Gayrimenkul de üstüne düşen görevi seçkin projelerindeki satış kolaylıkları ile gerçekleştirmektedir.



Kampanya dahilinde satışa sunulan projeler :





Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu’nda 2016 teslim tarihli yeni projesi Toya Moda,  yine Basın Ekspres yolunda ön satış talep toplamaya devam ettiği Toya Next, Avcılar’da Toya Vista ve Avcılar...