28 / 04 / 2024

toya moda adres

toya moda adres

İstanbul Sefaköy'de yer alan Toya Moda Evleri'nde 3 bin 900 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Toya Moda projesi bu yıl Aralık ayında teslim edilecek...

Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da!

"Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da" sloganıyla tanıtılan proje İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor. Projede 50 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Sefaköy'de daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Toya Moda Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar!

Satış süreci devam eden Toya Moda Residence'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. İşte Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar...

Toya Yapı Toya Moda iletişim!

Toya Yapı Toya Moda iletişim numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Evleri nerede?

Toya Yapı imzası ile inşa edilen Toya Moda Konutları alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatları 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Toya Moda Evleri nerede?

Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de inşa ediliyor. Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Moda ev fiyatları!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Yapı Toya Moda projesinde 486 adet daire yer alıyor. Toya Moda ev fiyatları 225 bin TL 'den başlıyor.

Toya Moda kampanyası!

Toya Moda kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan konutların alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda projesinde 262 bin TL'ye 1+1!

Toya Grubu imzası taşıyan Toya Moda projesinde toplam 486 adet konut yer alıyor. Toya Moda projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda projesinde 388 bin TL'ye 2+1!

Toya Moda projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden başlayıp 151 metrekareye kadar yükseliyor. Toya Moda projesinde yer alan dairelerin fiyatları 388 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda adres!

Toya Moda adres ve iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sefaköy Toya Moda projesinde daire fiyatları 211 bin liradan başlıyor. Toya Moda projesi Aralık 2016'da tamamlanıyor...

Toya Moda görselleri!

Toya Moda görselleri haberimizde yer alıyor. Fiyatların 185 bin TL'den başladığı Toya Moda projesinde yer alan daireler için faizsiz ve düşük peşinatlı 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Sefaköy Toya Moda adres bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de yükseliyor.

Toya Moda'da evini bugün al, banka kredini Toya ödesin!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda Evleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Toya Moda Evleri Aralık 2016 teslim edilmesi planlanıyor.

Toya Moda'da ödeme kolaylığı sağlayan kampanya!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

toya moda adres Haberi

toya moda adres


Toya Moda Evleri projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de yer alıyor. Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri projesi 21 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Toya Moda Evleri Sefaköy projesinde 3 bin 900 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olunuyor. Toya Moda Evleri projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Toya Moda Evleri'nde 1+1'lerin kampanyalı satış fiyatı 391 bin 400 TL'den, 2+1'lerin kampanyalı satış fiyatı 619 bin 400 TL, 3+1'lerin kampanyalı satıl fiyatı 863 bin 600 TL'den başlayarak değişiyor.


Toya Moda Evleri'nde  1+1 dairelere 36, 48, 60, 72, 84, 96, 108 ve 120. aylarda yılda bir kez 23 bin 500 TL, 2+1 dairelere aynı tarihlerde 37 bin 500 TL, 3+1 dairelere 52 bin TL ara ödeme yapılıyor.


Toya Moda Evleri projesinde fitness center, sauna,...