25 / 08 / 2024

Toya Moda stüdyo fiyatları

Toya Moda stüdyo fiyatları

Toya Yapı, 486 konuttan oluşan yeni projesi Toya Moda'da yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağının yanı sıra firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksit seçeneği sunuyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları!

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları kapsamında taksitler teslimlerde başlıyor. Toya Moda Küçükçekmece projesinde stüdyo daireler 204 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Toya Moda'da stüdyo daireler 245 TL'ye!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Toya Moda'da stüdyodan 3+1' farklı büyüklükte 426 daire bulunuyor. 4 bloktan oluşan sitede fiyatlar 245 bin liradan başlıyor.

Toya Moda Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede stüdyo evler 225 bin TL'den başlıyor. Toya Moda Evleri lokasyon bilgisi kapsamında proje Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Toya Moda Evleri fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda Evleri fiyat listesi kapsamında stüdyo evler 225 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda daire fiyatları!

Toya Moda daire fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda ev fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına sahip olan Toya Moda Konutları stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. İşte Sefaköy Toya Moda ev fiyatları...

Toya Moda Rezidans!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Toya Moda Rezidans'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Sefaköy Toya Moda!

Sefaköy Toya Moda projesinde konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar taksitlendirme avantajı sağlanıyor. Toya Grubu imzası taşıyan proje, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Sefaköy Toya Moda projesi!

Sefaköy Toya Moda projesi Atatürk Havaalanı’na 3, Bakırköy’e 5, Yeşilköy’e 5, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor...

Toya Moda Sefaköy görselleri!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Toya Moda Sefaköy görsellerini haberimizde bulabilirsiniz.

Toya Moda Basın Ekspres!

Toya Moda Basın Ekspres projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Proje, Toya Grubu tarafından hayata geçiriliyor...

Toya Moda'da 189 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakası Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda projesinde bankalı veya peşin ödemelerde stüdyo dairelerin fiyatları 189 bin liradan başlıyor. Proje Toya Grubu imzası taşıyor.

Küçükçekmece Toya Moda ödemeleri!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Küçükçekmece Toya Moda ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Projede banka kredisi de kullanılıyor...

Toya Moda stüdyo fiyatları Haberi

Toya Moda stüdyo fiyatları


Toya Yapı, Basın Ekspres Yolu'nda 486 konuttan oluşan yeni projesi Toya Moda'da yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağının yanı sıra firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksit seçeneği sunuyor. Dairelerin peşin fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Toya Moda'da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyodan, 3+1'e kadar değişen konut bulunuyor. 


Telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: